fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

L’Occitane Shea Face Comforting Oil

L'Occitane Shea Face Comforting Oil

L’Occitane Shea Face Comforting Oil.. Dat klinkt interessant. Nog nooit eerder probeerde ik een product van L’Occitane en ook nog nooit eerder probeerde ik een faceoil. Benieuwd hoe deze faceoil van L’Occitane mij bevalt? Lees dan zeker mee!

 

L'Occitane Shea Face Comforting Oil

L'Occitane Shea Face Comforting Oil

Ik kende het merk L’Occitane natuurlijk wel. Waarom ik er nog nooit eerder iets van probeerde? Ik heb werkelijk waar geen idee. Wat ik wel weet is dat ik al een tijdje geïnteresseerd was in het merk en dat ik het heel erg leuk vind dat ik nu eindelijk één van hun producten kan proberen.

Dit is wat L’Occitane zelf zegt over de Shea Face Comforting Oil: Deze gezichtsolie met een fijne en verzorgende textuur die geen vetsporen nalaat, helpt de huid (zelfs een zeer droge en gevoelige) te voeden en te beschermen. Verrijkt met shea en marula oliën (5%) met voedende eigenschappen en anti-oxidanten, helpt haar 100% natuurlijke formule om de huid opnieuw te herstellen door de beschermlaag van de huid te versterken.

 

L'Occitane Shea Face Comforting Oil

L'Occitane Shea Face Comforting Oil
L'Occitane Shea Face Comforting Oil

De verpakking vind ik overduidelijk een L’Occitane verpakking. Geel karton met donkerblauwe letters. Lekker strak en goed vormgegeven. In verschillende talen vind je op de kartonnen verpakking informatie over de Face Oil en je vindt hier ook de ingrediënten.

De olie zelf zit in een plastic flacon met een pompje. Dit is wel heel erg fijn omdat de olie echt heel erg vloeibaar is. Je kan de substantie vergelijken met een zonnebrandolie. Daarnaast is het natuurlijk heel hygiënisch en is het pompje zo ontwikkeld dat er geen lucht bij kan. Zo blijft de olie een stuk langer houdbaar.  

 

L'Occitane Shea Face Comforting Oil

Ik heb deze L’Occitane Shea Face Comforting Oil een tijdje getest. Iedere avond, voor het slapen gaan, warmde ik één pompje van de olie op in mijn handen. Vervolgens bracht ik de olie aan op mijn gezicht en hals. Zoals ik al zei was dit de eerste keer dat ik een Face Oil gebruikte. Ik vond het dan ook in het begin heel erg raar om olie op mijn gezicht te smeren. Maar, eigenlijk is het helemaal niet raar. Ten eerste ruikt de olie echt heel erg lekker en hij voelt ook top aan op mijn gezicht. De olie trekt ontzettend snel in en mijn huid voelt daarna helemaal niet vettig. De volgende ochtend word ik wakker met een heerlijke zachte huid. Ik merk echt dat mijn huid enorm goed gevoed en gehydrateerd is.

Ik ben dus echt heel erg blij met deze L’Occitane Shea Face Comforting Oil. De eerste keer dat ik een Face Oil gebruik en dat wordt absoluut niet de laatste keer. Ik vind het echt heer-lijk. Op dit moment gebruik ik hem iedere avond, na het reinigen van mijn gezicht, in combinatie met de Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer. Heb jij dus in deze periode ook last van een droge huid? Probeer dan absoluut deze Face Oil van L’Occitane, you’ll love it! Het is een fijn product met alleen maar natuurlijke ingrediënten, hij werkt hygiënisch en is super zuinig in gebruik.

De L’Occitane Shea Face Comforting Oil bevat 30ml. en kost €31,- Hij is verkrijgbaar in de webshop van L’Occitane of in winkels waar L’Occitane wordt verkocht.

Heb jij weleens een olie gebruikt voor je gezicht? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. Shiromani
  17 februari 2016 / 11:25

  Lijkt me een fijne olie. Ik gebruik al jaren een druppel pure argan olie gemengd met me dag/nacht crème. Zal het in gedachten houden en het uitproberen als me argon olie op is.

 2. 13 februari 2016 / 18:20

  Klinkt heel erg fijn! Ik gebruik normaal ook geen olie voor op mijn gezicht maar ben momenteel bezig met wat samples van Kiehl’s en ik moet zeggen dat het best prettig is. Deze lijkt me ook erg fijn! Ik heb de adventkalender van L’Occitane ontvangen van afgelopen 2015 en de samples die daar in zaten waren ook erg fijn! vooral fijne handcreme met shea butter, love it!

 3. 13 februari 2016 / 11:54

  Klink wel als een super product zeker als je droge huid hebt.

 4. 13 februari 2016 / 09:06

  Het klinkt als een heerlijk product Lindsey! Ik heb zelf een hele droge huid, dus dit soort producten vallen bij mij ook altijd erg goed in de smaak. Daarnaast is L’Occitane gewoon een heerlijk merk!

 5. 12 februari 2016 / 22:04

  Je maakt me nieuwschierig! Ik heb nog nooit een face oil gebruikt. Ik was altijd al benieuwd naar die van Clinique uit de smart lijn maar deze klinkt ook wel veelbelovend.

 6. 12 februari 2016 / 17:49

  Ik ken dit merk helemaal niet maar het klinkt wel als een product dat ik zou gebruiken. Hele fijne review!

 7. 12 februari 2016 / 11:18

  Oei, deze lijkt me heel erg prettig om te gaan gebruiken! Ik zelf heb nog nooit een olie gebruikt, meestal gewoon een crème. Toch maar eens naar dit merk kijken. Mooie review Linds! 🙂

 8. 12 februari 2016 / 10:32

  Fijn dat hij je bevalt! L’Occitane is een van mijn favoriete merken, je moet de handcrème ook zeker eens proberen die ruiken heerlijk!

  • 18 februari 2016 / 21:31

   Jaa hij is echt heel erg fijn! Ik zou de handcrème ook zeker een keer willen proberen, lijkt me ook top!

 9. 12 februari 2016 / 09:37

  Dit lijkt me echt een super fijn product! Ik gebruik de olie van Clinique en daar ben ik ook helemaal weg van. Dit soort producten zijn zo goed voor je huid, vooral in de winter! Fijne review (:

 10. 12 februari 2016 / 09:26

  Mijn huid is wel droog, maar niet ZO droog en heel vatbaar voor onzuiverheden. Toch is een olie wel fijn 🙂

 11. 12 februari 2016 / 08:46

  Oeh, hij lijkt mij dus super fijn! Ik heb ook nog nooit iets van dit merk geprobeerd terwijl ik het wel altijd heel mooi en fijn eruit vind zien.

 12. 12 februari 2016 / 08:21

  Klinkt als een fijn product. Je hebt mij nu ontzettend nieuwsgierig gemaakt!

 13. 12 februari 2016 / 07:37

  Ik heb ook al heel wat gelezen over dit merk, maar nog nooit gebruikt. Wel heb ik een andere olie.

 14. 12 februari 2016 / 06:17

  Wat lijkt mij dit een fijn product zeg! Die zou ik nou ook wel eens willen testen. Ik ben namelijk ook één van die mensen die al veel van dit merk heeft gelezen, maar eigenlijk nog nooit iets heeft geprobeerd :-).