fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Rimmel Provocalips

IMG_2952

De Apocalips zijn al een tijdje uit het assortiment van Rimmel. Gelukkig hebben zij nu een prachtig nieuw product in de plaats, de Provocalips! Dit is een vloeibare lipstick die beloofd 16 uur te blijven zitten zonder af te geven.

Het idee is niet nieuw. Maybelline ging Rimmel voor met de SuperStay Lip Color en ook MaxFactor heeft de Lipfinity al een tijdje in het assortiment. Alweer even geleden ben ik uitgekozen als Insider voor LiveLifeGorgeous om de Provocalips te testen. Ik kreeg twee kleurtjes thuisgestuurd. 110 – Dare To Pink en 200 – I’ll Call You. Zelf heb ik 700 – Skinny Dipping aangeschaft.

IMG_2504

Het aanbrengen van de lipstick gebeurt in twee stappen. Stap 1: de kleur aanbrengen op je lippen. Stap 2: de kleur sealen met een doorzichtige balsem. De doorzichtige balsem zou ervoor moeten zorgen dat je lippen gehydrateerd aanvoelen en een prachtige glans krijgen. Daarnaast zou hij niet af mogen geven waardoor je met een gerust hart kan eten, drinken, zoenen en ga zo maar door zonder dat je de lipstick hoeft bij te werken. Dit ben ik natuurlijk uitvoerig gaan testen!

IMG_2499

Ik vind de verpakking aan de ene kant erg leuk, maar aan de andere kant ook super onhandig. Ik vind hem leuk door de vrolijke kleurtjes en de kusjes. Onhandig vind ik ze door de lengte. Ze zijn behoorlijk lang waardoor je ze echt speciaal in een tas moet doen. Je kunt ze niet even snel in je broekzak stoppen. Daarnaast moet ik ook nog even kijken wat voor plaatsje ze krijgen in mijn stash. Door de lengte passen ze eigenlijk niet heel erg goed bij mijn andere lipsticks en lipglossjes.

IMG_2503

Rimmel komt met 6 verschillende kleuren op de markt. Twee daarvan zijn richting de nudekant, twee felroze en de laatste twee gaan richting het rood/oranje. Ik ga er drie voor jullie testen. Deze kleuren zijn: 110 Dare to Pink, 200 I’ll Call You en 700 Skinny Dipping.

IMG_2508

De swatches. De lipsticks zijn vrij vloeibaar maar wel super gepigmenteerd. Zowel Stap 1 als Stap 2 heeft een sponsapplicator. Echt een applicator die we bij lipglossjes zijn gewend. Heel veel tijd om de kleur goed op je lippen te krijgen heb je niet, want hij droogt erg snel op. Als hij eenmaal is opgedroogd voelt hij ontzettend vervelend op je lippen maar zit hij als een huis. Dit betekent dat je hem er alleen afkrijgt met een make-upremover. Het liefst een remover die olie bevat. Gelukkig zit Stap 2 erbij, want alleen de kleur op je lippen dragen is echt heel erg oncomfortabel. Je lippen plakken ontzettend en voelen kurkdroog aan. Stap 2 aanbrengen voelt dan ook echt als een verademing. Eenmaal Stap 2 aangebracht voelen je lippen weer heerlijk aan en geeft de lipstick niet meer af.

IMG_2864

200 – I’ll Call You

Dit is een prachtige koele/fuchsia kleur. Ik vind hem echt prachtig. Kleuren als deze draag ik ontzettend veel. De dekking is prachtig en hij blijft ontzettend goed zitten. Ik heb deze uitvoerig getest en na een uur of 8 begint hij licht te slijten van binnenuit. Wat mij betreft prima!

IMG_2870

200 – Dare To Pink

Dit is een heel draagbaar, licht roze kleurtje. Wat mij betreft perfect voor de lente. Aan de buitenkant had ik echt een roze kleur verwacht, maar toen ik hem op mijn lippen deed vond ik hem een beetje neigen naar een peachy kleurtje. Wat mij betreft helemaal niet erg want daar ben ik dol op! Deze kleur dekt ook erg goed en blijft als een huis op je lippen zitten.

IMG_2881

700 – Skinny Dipping

Dit is een kleurtje dat ik zelf niet snel zou pakken. Toch heb ik hem aangeschaft om te kijken hoe dat zo’n kleurtje mij zou staan. Het is een nudekleur die een beetje naar het bruin neigt. Daardoor is hij vrij donker. Ik vind hem niet eens slecht staan. De dekking is weer prima en ook de houdbaarheid is top!

IMG_2500

De Provocalips van Rimmel hebben wat mij betreft de test prima doorstaan. De kleuren zijn intens en ontzettend goed gepigmenteerd. Doordat ze met 6 verschillende kleuren op de markt komen, zit er voor iedereen wel een geschikt kleurtje tussen. Nadat Stap 2 is aangebracht, voelt de lipstick heerlijk comfortabel, geeft hij niet meer af en gaat hij heel wat uurtjes mee. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat je wel een goede remover nodig hebt. Je krijgt ze echt lastig van je lippen af. Afgezien van dit ben ik echt fan van de Provocalips en is het wat mij betreft zeker een aanrader.

Rimmel Provocalips zijn te koop voor €11,99 bij de drogisterijen. 

Heb jij al een Provocalips aangeschaft? Zo ja, welke kleur? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Ik heb deze producten ontvangen ter review. 

Delen:

13 Reacties

 1. 8 april 2015 / 19:20

  Wat een mooie kleurtjes. Dare to pink staat jou zoveel beter dan mij! I’ll call you is super mooi!

 2. junetwonl
  8 april 2015 / 17:36

  ze zijn stuk voor stuik erg mooi, het enige jammer is dat je wel de velletjes accentueert!

  • 8 april 2015 / 17:39

   Ik zal dit nog eens even goed testen als mijn lippen droog zijn.. Ik heb een hekel aan velletjes en scrub ze altijd meteen weg 😉

 3. 8 april 2015 / 15:34

  Doen me enorm denken aan Make Up Studio’s “Durable lip fluid & gloss”! Is inderdaad zo gepigmenteerd dat je hem er niet zomaar afkrijgt, super dat er nu ook een goedkopere versie is!

  • 8 april 2015 / 15:49

   Jaaa inderdaad! Daar lijken ze ook erg op! Het is zeker een aanrader x

 4. 8 april 2015 / 11:30

  Mooie kleurtjes! Ik vind I’ll Call You je het beste staan, maar die andere staan je ook echt goed!

 5. 8 april 2015 / 09:58

  Mooie kleuren!

 6. 8 april 2015 / 07:56

  Mooie kleuren! Iheb ze zelf niet, maar misschien toch wel een goed idee. Rent m’n vriend niet keihard weg als ik wat op m’n lippen heb als ik hem een kus wil geven hahah

  • 8 april 2015 / 15:49

   Hahaha jaa inderdaad! Twee vliegen in ÊÊn klap 😉