fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara

IMG_2715

Vandaag heb ik voor het eerst op mijn blog een review online staan van een mascara. De Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara van Yves Rocher. Lees je mee wat ik ervan vind?

IMG_2689

De vormgeving van deze mascara is erg strak. Hij is zwart en heeft fuchsiaroze letters. Zelf vind ik de naam erg leuk. Dit is wat Yves Rocher met deze mascara beloofd:

Het borsteltje is gevormd naar de ronding van het oog en sluit naadloos aan op de wimperrand. Elke afzonderlijke wimper krijgt meer volume zonder dat zich klontjes vormen. De crèmetextuur omhult de wimpers zonder ze te verzwaren, waardoor een verbluffend volume-effect ontstaat.

IMG_2692

Het borsteltje is inderdaad apart. De vorm is erg bijzonder, want hij loopt in de uiteinden breder uit en in het midden is hij smal. Het borsteltje is vrij groot en bestaat uit haren. Zelf vind ik dit soort mascara’s fijner dan een mascara met een harde, plastic borstel met tandjes.

IMG_2694

De kleur is ‘noir’, maar toen ik hem op mijn hand swatchte vond ik hem alles behalve ‘noir’. Ik vond hem juist erg tegenvallen en een beetje aan de grijze kant. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daardoor mijn enthousiasme voor deze mascara een beetje verloor. Natuurlijk probeerde ik daarna de mascara op mijn wimpers. Daar is hij tenslotte voor bedoeld!

                       IMG_2699      IMG_2700

                       IMG_2704      IMG_2707

Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met de ‘Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara’. Wauw!! Dit had ik dus serieus echt niet verwacht. Deze mascara maakt mijn wimpers ontzettend lang en zorgt zeker voor veel volume. Ik heb op de foto 1 laagje aangebracht en dat vond ik al genoeg. Deze mascara spreidt de wimpers goed en door de vorm van de borstel kom je echt goed bij de hele lengte van je wimper. Ik vind hem erg fijn werken en hij is totaal niet klonterig. Wauw Yves Rocher, wat een toppertje!

           IMG_2695     IMG_2712

Hierboven ook een fullface shot. Op de eerste foto zonder mascara en op de tweede foto met 1 laagje ‘Sexy Pulp’ mascara. Ik heb hem de hele dag gedragen om hem goed te testen en hij is totaal niet gaan vlekken. Een ander pluspunt wat ik heb ontdekt is dat deze mascara niet hard opdroogt. Hij houdt je wimpers juist zacht en flexibel. Dit vind ik persoonlijk zeker een extra pluspunt.

De Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara is te koop voor €17,90 in de filialen van Yves Rocher en in de webshop. Zij hebben vaak -50% aanbiedingen wat de mascara €8,95 maakt. Prima deal wat mij betreft! Naast de kleur ‘noir’ hebben zij ook ‘brun’ en ‘bleu’ in het assortiment.

Gebruik jij weleens producten van Yves Rocher? Zo ja, wat is je favoriet?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

 

Delen:

13 Reacties

 1. 2 april 2015 / 15:11

  Ziet er goed uit! Fijne review weer! ๐Ÿ™‚ xoxo

 2. 2 april 2015 / 07:40

  Wow, fijne mascara lijkt mij! Staat je erg leuk ๐Ÿ™‚

 3. Cynthia Traets
  1 april 2015 / 15:07

  Toevallig was mijn mascara op! Bedankt voor je handige tip. Heb hem besteld!

  Groetjes Cynthia!

 4. 1 april 2015 / 14:11

  Ziet er echt een geweldige mascara uit! Zeker รฉรฉntje die ik wil (moet) proberen! Leuke review ook.

 5. Margot
  1 april 2015 / 12:01

  Ik dacht dat Yves Rocher vooral onder de oudere dames populair was. Nog ouder dan ik ๐Ÿ˜‰ De mascara werkt iig goed! X

 6. 1 april 2015 / 10:23

  Ik ben ook groot fan van deze mascara!!!

 7. Iris
  1 april 2015 / 09:46

  Goede review, ga hem maar eens aanschaffen!

  • 1 april 2015 / 09:57

   Wat leuk om te horen! Dankjewel x

 8. 1 april 2015 / 09:39

  Ziet er een goeie mascara uit! Geeft alleszins wel een heel mooi effect op jouw wimpers! Fijne review ๐Ÿ™‚