fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Ik ga op vakantie en neem mee…

image1 (20)Zaterdag ben ik thuisgekomen na een vakantie van 15 dagen in Zuid-Frankrijk. De avonturen van mijn vakantie heb je gisteren al op mijn blog kunnen lezen. In dit artikel laat ik alle beautyproducten zien die ik meenam op vakantie.

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee – Haarproducten

Ik begin met de haarproducten. Eerlijk gezegd doe ik vrij weinig met mijn haar. Het is erg steil en heel erg makkelijk. Zelfs een föhn, stijltang of krultang gebruik ik zelden. Ik nam dan ook mijn favoriete shampoo/conditioner van Andrélon mee. Deze is van de Oil&Care Argan Olie lijn. De droogshampoo is van Batiste. Natuurlijk nam ik ook genoeg elastiekjes mee, hihi!

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee – Zonbescherming

Op vakantie is niets zo belangrijk dan je beschermen tegen de zon. Ik deed dit dan ook zeker met twee producten van Nivea. SPF20 voor het lichaam en SPF30 voor het gezicht. Ik weet dat dit een tikkeltje aan de lagen kant is, maar ik heb geen hele lichte huid en verbrand haast niet. Als dagcrème gebruikte ik de Kruidvat Dagcrème Fresh, deze is echt heerlijk voor op vakantie! Lekker tropisch!

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee – Aftersun

Op onze vakantie hebben we niet echt hele dagen uitgetrokken om alleen maar te zonnen. We hebben juist heel veel leuke, actieve dingen gedaan. Toch is Aftersun altijd heel erg belangrijk om te gebruiken. Ik nam de Collistar Aftersun Shower Shampoo mee. Deze aftersun is geschikt voor je lichaam en haar en kun je gebruiken onder de douche. Ideaal! Daarnaast nam ik ook de Nivea After Sun Hydrate mee. Dit is een lotion voor na het douchen.

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee – Parfum

Met 30 graden is ook deodorant en parfum niet geheel overbodig. Ik nam een roller mee van Dove Go Fresh en een spray van Rexona. Als parfum nam ik de Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau So Fresh mee. Heerlijke parfum, perfect voor de zomer!

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee – Lipproducten

Tsja.. Als alle verzorgingsproducten zijn ingepakt is het tijd voor de make-up! Ik begon met de lipproducten. Lastig hoor, een paar lipstickjes uitkiezen uit mijn geliefde lipstickstash. Ik koos de volgende producten:

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee – Make-Up

Dan is het toch echt tijd je make-up bij elkaar te gaan rapen. Ik wist van te voren al dat ik niet echt mega veel mee wilde nemen. Uit mijn vorige vakantie was namelijk al gebleken dat ik veel te veel mee nam en de helft niet had gebruik. Dat wilde ik deze keer voorkomen en dat is me zeker gelukt! Ik nam het volgende mee:

Zo! Dat was dan alles wat ik mee heb genomen op vakantie. Valt best mee, of niet? Ik ben benieuwd naar de producten die jij graag meeneemt op vakantie. Draag jij veel make-up als je op vakantie bent? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 18 september 2015 / 21:09

  Inderdaad niet teveel meenemen hoor! ik kom net terug van vakantie en ik heb zeker 50% van m’n kofferinhoud niet gebruikt.. Ik denk trouwens dat een rode lippenstift je ook mooi zou staan πŸ˜‰

 2. 6 september 2015 / 13:08

  Leuk om te zien wat je allemaal meenam! Qua make-up had ik dit jaar alleen 1 lipstick, 1 bb cream, 1 mattyfiying powder, een bronzer highlighter duo, mascara en wenkbrauw potlood mee. Weinig, maar had er echt genoeg aan. Wat nam je verder ook fijne producten mee.

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:42

   Jaa in principe is alles wat je opnoemt natuurlijk ook echt prima. Ik zou daar ook echt wel mee uit de voeten kunnen!

 3. 5 september 2015 / 21:28

  Leuk artikel! Mooie make-up selectie. Ik heb tijdens mijn vakantie ook te veel producten meegenomen die ik heb niet heb gebruikt. Achteraf altijd jammer!

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:39

   Jaa neem ook altijd te veel mee! πŸ™‚

 4. 5 september 2015 / 12:28

  Leuk artikel om te lezen! Ik neem zelf ook altijd nog een haarmasker mee, omdat mijn haar nogal wat te verduren krijgt op vakantie met al die zon, het zwembad en de zee. Goed dat je wel gewoon zonnebrand gebruikt ondanks dat je niet zo snel verbrand!

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:38

   Haarmaskers gebruik ik haast niet. Zoals je al in het artikel kunt lezen heb ik echt heel erg makkelijk haar. Maar als je haar inderdaad snel last heeft van zon/chloor/zout e.d. is het absoluut een aanrader een haarmasker mee te nemen. De Aftersun van Collistar is ook geschikt als shampoo en is daarmee dus ook erg goed voor je haar.

 5. 4 september 2015 / 21:41

  Oo je neemt fijne producten mee & mooie make-up producten πŸ™‚ X

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:37

   Dankjewel Saraya x

 6. 4 september 2015 / 14:28

  Heel leuk om te lezen wat je allemaal meeneemt! Ik denk daar nooit zo over na en gooi gewoon wat in mijn make-up tasje, maar uiteindelijk blijkt dat vaak iets te veel dan nodig.

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:37

   Jaaa ik neem ook altijd wel te veel mee hoor, haha! Achja, beter te veel dan te weinig! πŸ™‚

 7. 4 september 2015 / 13:08

  Wauw! Ik wou dat ik kon zeggen dat ik zo weinig producten gebruik voor mijn haar, haha! Je hebt wel een mooie collectie aan make-up producten meegenomen!

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:36

   Hihi, jaa mijn haar is echt heel erg makkelijk! Dankjewel x

 8. 4 september 2015 / 07:58

  Ik neem vrij veel dezelfde producten mee, alleen wat minder make-up. Dat draag ik amper op vakantie!

  • Lindsey Beljaars
   6 september 2015 / 16:36

   Jaa ik ook bijna niet hoor.. Sommige producten heb ik hooguit 1x gedragen tijdens een etentje ofzo. Je neemt toch altijd weer teveel mee, haha! maar ach, we gingen met de auto dus ik hoefde me niet aan een gewicht te houden voor mijn koffer, scheelt weer πŸ™‚