fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Collistar Aftersun Shower Shampoo

De vakantie komt voor veel mensen alweer erg dichtbij. Ook in Nederland is het al heerlijk zonnig. Vandaag review ik een aftersun, namelijk de Collistar Aftersun Shower Shampoo. Is deze geschikt voor in je koffer of kun je hem beter thuislaten? Je leest het in dit artikel!

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Dat het belangrijk is om je huid te beschermen tegen de zon is algemeen bekend. Toch denk ik dat het te weinig wordt gedaan. Het is zo belangrijk je in te smeren met een goede zonnebrand met zeker minimaal SPF30! Hiernaast is het ook belangrijk je huid goed te verzorgen nadat deze de hele dag is blootgesteld aan de zon. Dit doe je met een aftersun. Is deze Collistar Aftersun Shower Shampoo geschikt? Ik heb hem uitgebreid getest!

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Dit is de informatie die Douglas over de Collistar Aftersun Shower Shampoo op de site heeft staan: Een mild, neutraal en biologisch afbreekbaar product voor een perfecte reiniging van de huid en haar na het zonnebaden. Deze after-sun elimineert alle resten zeezout, zonneproducten en onzuiverheden. Henna en walnootdop-extracten fixeren de bruine teint en zorgen dat deze langer behouden blijft. De shampoo voorkomt tevens dat de gebruinde huid gaat vervellen. Daarom kunt u dit product ook na de vakantie blijven gebruiken. Deze Aftersun Shower Shampoo verzacht het haar en herstelt de vitaliteit, wanneer het haar is uitgedroogd door de zon en zeewater. SOUNDS GREAT!! 

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Collistar Aftersun Shower Shampoo als showergel

Ik testte de aftersun eerst als showergel, nadat ik een heerlijk middagje in de zon had gelegen. De showergel schuimt lichtjes en voelt erg vettig en olieachtig aan. Dat is echt heel erg fijn, want ik heb altijd een beetje een droge huid nadat ik in de zon heb gelegen. Ook na het afspoelen voelt je huid heerlijk gehydrateerd en verzorgd aan. Hierdoor geloof ik zeker dat deze showergel het vervelen uitstelt!

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Collistar Aftersun Shower Shampoo als shampoo

Nadat ik deze aftersun als showergel had gebruikt, was ik een beetje sceptisch om hem als shampoo te gaan gebruiken. Juist omdat hij vettig en olieachtig aanvoelde, leek mij dit niet heel erg geschikt als shampoo. Toen ik deze aftersun in mijn haar deed, werd mijn vermoeden ook wel een beetje bevestigd. Hij schuimde totaal niet en dat vind ik echt 3x niks bij een shampoo. Mijn haar voelde na het uitspoelen wel verzorgd aan maar niet heel erg zacht. Een voordeel is dus zeker dat deze shampoo het haar beschermt tegen uitdroging van de zon en zeewater, maar daarna een conditioner gebruiken is geen overbodige luxe.

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Al bij al ben ik echt ontzettend te spreken over deze Collistar Aftersun Shower Shampoo. Het allerbelangrijkste vind ik toch dat hij al het zeezout verwijderd en je huid en haar beschermt tegen de uitdroging van de zon. Iets wat ik in de zomer echt absoluut nodig heb. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je na het wassen van je haar absoluut een conditioner nodig hebt. Al heb ik dat eerlijk gezegd bij iedere shampoo wel nodig.

Deze Collistar Aftersun Shower Shampoo is te koop bij Douglas. 400ml is van €25,50 nu in de aanbieding voor €22,95 (10% korting)

Deze aftersun gaat absoluut mee in mijn koffer als een van mijn summer essentails. Welk product heb jij altijd in je koffer zitten als je op vakantie gaat?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 17 juni 2015 / 19:55

  Klinkt goed, al gebruik ik ook altijd conditioner 🙂
  X

 2. 17 juni 2015 / 10:55

  Wat handig zo een multi functioneel product, lijkt mij ideaal voor op reis! Een conditioner is bij mijn haar ook nooit een overbodige luxe, al helemaal niet als ik veel zon en zwem op vakantie.

 3. 17 juni 2015 / 09:57

  Jee hier had ik nog nooit van gehoord. Ik gebruik wel een beschermer voor mijn haar en uiteraard een aftersun voor mijn lijf. Ja dit zou echt iets zijn wat ik zou aanschaffen.

 4. 17 juni 2015 / 09:43

  Klinkt als een fijn product! Ik vind het alleen wel jammer dat hij het zeezout uit je haar haalt, na mijn idee geeft dat altijd een mooie beachy look hihi. Maar ik snap wel dat het beter is voor je haar om het gewoon goed te verzorgen als het wordt blootgesteld aan zeewater en zon etc.

 5. 17 juni 2015 / 08:11

  Hij klinkt heel fijn! 🙂