fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Labello Fruity Shine Watermelon

Labello Fruity Shine Watermelon

Er zijn zo van die standaard spulletjes die ik iedere dag met me meesleep. Voorbeelden daarvan zijn mijn telefoon, agenda en pinpas. Daarnaast ook al-tijd labello. Dat zit altijd in mijn tas. Vandaag een review van de Labello Fruity Shine Watermelon.

Labello Fruity Shine Watermelon

Deze labello kwam ik tegen in het Kruidvat en ik dacht: Deze moet ik hebben. Hij lijkt wel voor mij te zijn gemaakt. Mijn labello- en watermeloenverslaving in één. Haha, top! Het zit in een hele leuke knalroze verpakking! Hoe leuk? Links bovenin staat dat deze Labello Fruity Shine Watermelon nieuw is, dat is niet helemaal waar. Hij zit inmiddels al een tijdje in het assortiment.

Labello Fruity Shine Watermelon

Labello is wat mij betreft echt een must. Ik vind niets zo fijn als heerlijke, verzorgde lippen. Zeker tijdens de zomer en met de invloeden van de zon zijn je lippen erg snel uitgedroogd. In deze Labello Fruity Shine Watermelon zitten genoeg verzorgende ingrediënten, zoals Shea Butter, Palmolie en fruitextracten.

Labello Fruity Shine Watermelon

Tegenwoordig heeft Labello een schuine dop. Zelf vind ik dit een extra speels effect geven en juist wel leuk. De Labello zelf is plat afgesneden waardoor je hem makkelijk kunt aanbrengen. De Labello ruikt licht zoetig en heel subtiel naar watermeloen. Heerlijk!

Grappig trouwens, dat Labello echt een begrip is. Als je je eigen lipverzorging bent vergeten en je wilt vragen of je vriendin iets bij je hebt, dan vraag je al snel: ‘Heb jij Labello bij?’  Waarbij je met Labello gewoon eigenlijk ‘iets verzorgends voor je lippen’ bedoeld! Herkenbaar of niet? Bij mij is dat echt standaard namelijk! 

Labello Fruity Shine Watermelon

IMG_6459

Op de laatste foto zie je links mijn lippen zonder product en rechts met de Labello Fruity Shine Watermelon. Zoals je ziet geeft maakt het je lippen erg glanzend en geeft ze een heel subtiel, lichtroze kleurtje. Ziet er netjes en verzorgd uit! De Labello smaakt wel echt naar Watermeloen en dat is mega lekker, haha! Al is het natuurlijk niet helemaal de bedoeling dat ik hem ga opeten..

Labello Fruity Shine Watermelon

Ik ben echt heel erg blij met deze Labello Fruity Shine Watermelon. Heerlijk en verzorgend voor deze zomerdagen. Ik heb één minpuntje, en dat is dat deze Labello geen SPF bevat. Het is echt wel een Labello die bedoeld is voor de zomer, en dat had het helemaal afgemaakt. Wat mij betreft een gemiste kans, maar de Labello wordt er niet echt minder fijn op. Ik ga deze gelijk in mijn tas gooien!

Deze Labello Fruity Shine Watermelon is te koop voor €2,49 bij alle drogisterijen. 

Wat gebruik jij altijd als verzorging voor je lippen?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 6 augustus 2015 / 19:06

  Watermeloen + labello = fantastisch, dat kan gewoon niet anders! Hij lijkt me dus erg lekker, haha.

 2. 5 augustus 2015 / 22:48

  Oeh ik geloof dat ik deze lippenbalsem dan van mijn lippen zou likken..niet helemaal de bedoeling denk ik..haha. De opmerking over SPF vind ik wel erg handig! Daar had ik nog niet bij stil gestaan. Zelf gebruik ik ook vaak labello of vaseline.

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 23:24

   Hahaha Jaa dat ga je inderdaad zeker doen bij deze Labello! SPF is ook op je lippen erg belangrijk. Hij had van mij een 10 gekregen als ze daar iets mee hadden gedaan.

 3. 5 augustus 2015 / 19:24

  Hij ziet er mooi uit. ‘Vroeger’ gebruikte ik heel veel labello, tot een vriendin van mij aan haar mond werd geopereerd en de arts haar op het hart droeg geen labello meer te gebruiken aangezien die haar lippen erger zou uitdrogen.. Of dat nou waar is of niet, kies ik voortaan liever voor een ‘natuurlijkere’ variant..alhoewel ik bijna altijd Purol bij me heb hahaha!

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 19:28

   Hmm, er zitten toch niet echt mega rare ingrediënten in. Wat ik wel geloof is als je heel veel Labello smeert, je lippen een soort van verslaafd raken aan de Labello en ze niet meer zonder kunnen. Dat wanneer je het een dag niet doet, de barsten er gelijk inzitten.

 4. 5 augustus 2015 / 19:16

  Hij klinkt echt super lekker, hou van watermeloen. Morgen maar even langs de kruitvat 🙂

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 19:26

   Aah leuk!!!

 5. 5 augustus 2015 / 16:47

  Ik gebruik normaal liever Blistex dan Labello, maar dit klinkt wel als een hele fijne Labello. Mooi kleurtje ook 🙂

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 19:28

   Blistex vind ik inderdaad ook erg fijn.

 6. 5 augustus 2015 / 16:04

  Hmm lijkt me heel erg lekker!

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 19:28

   Dat is hij zeker!

 7. 5 augustus 2015 / 15:58

  Oehh…lijkt mij een heerlijke lippenbalsem 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 19:28

   Dat is het ook! 🙂

 8. 5 augustus 2015 / 12:38

  Oeh, wat geeft ‘ie een mooi kleurtje af! Labello is altijd zooo fijn! Ik heb een klein blikje met labello lip butter en die smaakt echt naar fruitella haha <3

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 12:45

   Jaa die blikjes zijn ook fijn hé! Haha, heb de Fruitella smaak nog niet gehad, zal binnenkort is gaan kijken bij Het Kruidvat!

 9. 5 augustus 2015 / 11:08

  Whaaa deze moet ik hebben! Ik kan ook niet zonder labello en een watermeloen labello is dan helemaal geweldig haha. Leuk!

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 11:57

   Hahaha jaa echt een hele fijne!!

 10. 5 augustus 2015 / 10:00

  Oeh la la, wat een mooi en subtiel kleurtje geeft deze lippenbalsem af. Tot enkele jaren geleden kocht ik alleen maar lippenbalsems van het merk Labello. Inmiddels niet meer. Iedere zomer worden ze zacht en smelten ze weer weg in mijn tas. Zo vies! Inmiddels ben ik verslaafd aan het merk Burt’s Bees.

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 10:10

   Ik heb daar eigenlijk nooit last van, dat ze smelten! Burt’s Bees vind ik ook heel fijn, ik heb er een met granaatappel die ook een licht kleurtje afgeeft. Ook Top!

 11. 5 augustus 2015 / 09:38

  Deze heb ik ook! Die is inderdaad heel fijn en de smaak is ook echt lekker. Over spf had ik nog niet nagedacht, maar goede opmerking! Dat had het nog beter gemaakt.

  • lindsey.beljaars
   5 augustus 2015 / 10:08

   Jaa dat had hem inderdaad perfect gemaakt, maarja! hih! Hij blijft fijn!