fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Maybelline The Nudes

Maybelline The Nudes

Maybelline is ook over stag, een Nude Palette! Ik denk dat ieder merk in Beautyland nu wel een Nude Palette op de markt heeft gezet. Ik was eigenlijk in eerste instantie niet van plan dit palette aan te schaffen, maar tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat heb ik hem toch maar meegenomen.

Maybelline The Nudes

Het is niet zomaar een palette, een palette met maar liefst 12 kleuren. Dit soort grote palettes zijn we sowieso van Maybelline niet gewend. Goed om te weten is dat dit Maybelline The Nudes Eyeshadow palette in het vaste assortiment zit.

Het palette is gemaakt van zwart kunststof en heeft een doorzichtige deksel. Er zit geen spiegel in het palette maar wel een dubbele sponsapplicator. (compleet overbodig, naar mijn mening) Gelukkig is de ruimte wel groot genoeg om eventueel een van mijn eigen kwasten in te doen. (Tip voor op reis!)

Maybelline The Nudes

Maybelline The Nudes

De 12 verschillende kleuren hebben allemaal een eigen finish. Zo zijn er kleuren die mat zijn en kleuren die shimmers bevatten. Daarnaast zijn er zowel lichte als donkere kleuren. Tijd om te swatchen.

Maybelline The Nudes

Maybelline The Nudes – Swatches

Op de bovenste rij zie je de swatches uit de eerste rij van het palette. Op de onderste rij zie je de swatches uit de tweede rij van het palette. Sommige swatches vallen een klein beetje tegen maar over het algemeen ben ik aangenaam verrast. De oogschaduws voelen heel zacht aan, een beetje ‘velvet’ achtig. Vooral de koper/gouden kleuren hebben het beste pigment. Tijd om ermee te gaan spelen en een ooglook te maken.

Maybelline The Nudes

Maybelline The Nudes – Ooglook

Ik begon deze ooglook vol goede moed. Om te beginnen bracht ik de eerste/lichtste kleur uit het palette aan in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Jeeezus! Wat is dit voor kleur? Even serieus. Deze kleur bevat een mega vreemde, chunky, big ass, blauwkleurige glitter. Wat doet die daar? Eeehm. Verkeerd begin! Maar goed, ik ging verder en heb er uiteindelijk wel een leuke look mee weten te maken. De oogschaduws werken fijn en blenden goed in. Een prima palette en in pigment goed op te bouwen. Alleen die lichtste highlight-kleur ga ik verbannen. Ik maakte mijn look af met een prachtige nudelipstick van MAC, namelijk Blankety met een Amplified Crème Finish.

Maybelline The Nudes

Maybelline, het is echt een prima palette. Ik dacht eerst, pff nee, niet weer een nude palette. Maar ik moet zeggen dat ik deze toch echt met veel plezier aan mijn stash ga toevoegen. Vernieuwend is het niet maar de kwaliteit is echt prima. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een goed nudepalette, dan is zeker deze Maybelline The Nudes een goede optie!

Twee nadelen, ik vind persoonlijk de lichtste highlighterkleur verschrikkelijk en ik vind het jammer dat Maybelline de kleuren geen namen heeft gegeven. Er zijn tegenwoordig zoveel (budget)merken die dat doen. Vind eigenlijk dat de merken die dat nog niet doen, niet achter kunnen blijven. Het maakt het gewoon net even wat extra leuk, toch?

Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette kost €15,99 en is te koop bij de drogist.

Heb jij een nudepalette in je stash? Zo ja, van welk merk? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 4 augustus 2015 / 12:40

  Mooi palette! Prachtige ooglook heb je er mee gemaakt. Als sommige kleuren ‘wegvallen’ qua pigment maakt dat helemaal niet uit, het is tenslotte ook een nude = naakt palette. Ik heb een nude palette van de action(review staat online 🙂 En dat pigment valt echt niet tegen want de niet zo goed gepigmenteerde kleuren zijn goed te blenden.

  • lindsey.beljaars
   4 augustus 2015 / 12:42

   Jaa het is echt een prima palette! 🙂

 2. 4 augustus 2015 / 11:49

  Mooie verpakking, leuke post!

  • lindsey.beljaars
   4 augustus 2015 / 11:55

   Dankjewel Nancy! Leuk dat je reageert!

 3. 3 augustus 2015 / 15:49

  Ik twijfelde nog of ik dit palette wilde aanschaffen. Fijne review!

  • lindsey.beljaars
   3 augustus 2015 / 18:39

   Dankjewel Leanne x

 4. 3 augustus 2015 / 12:06

  Oe, wat een mooie kleurtjes! Erg leuk palette! En een fijn artikel 🙂

  • lindsey.beljaars
   3 augustus 2015 / 12:07

   Dankjewel Merel!! 🙂

 5. 3 augustus 2015 / 11:21

  Dit palette is er nog steeds eentje die ik aan mijn stash wil toevoegen; ik vind deze nude kleurtjes zo handig!

  • lindsey.beljaars
   3 augustus 2015 / 11:30

   Ja altijd goed he? Hij is volgens mij nu in de aanbieding bij Het Kruidvat voor €9,-

 6. 3 augustus 2015 / 09:11

  Oh, dit zijn ‘mijn’ kleuren! Wat een prachtig palette! Wat fijn & eerlijk dat je ook een aantal nadelen aan bod laat komen.

  • lindsey.beljaars
   3 augustus 2015 / 09:45

   Jaa het is echt een mooi palette en nu toevallig in de aanbieding bij het Kruidvat!

 7. 3 augustus 2015 / 07:42

  De nadelen die jij noemt, herken ik helemaal! Verder vind ik dit palette echt ontzettend mooi..zou iedereen in zijn kast moeten hebben als je het mij vraagt!

  • lindsey.beljaars
   3 augustus 2015 / 09:44

   Leuk dat je ze herkent, hihi! Verder is het inderdaad een heel mooi palette! 🙂