fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Nieuwe, zwarte UGG slippers

Nieuwe, zwarte UGG slippers

Denk jij bij slippers meteen aan teenslippers? 2023 hits different. Dit jaar is eigenlijk de teenslipper compleet uit beeld en zien we vooral de ‘normale’ slippers. Dat gaf mij natuurlijk weer een goede reden om mijn schoenenstash uit te breiden. Of hebben wij vrouwen hier altijd een goede reden voor? Anyways, met dank aan Plutosport heb ik een paar hele leuke slippers van UGG aan mijn stash toegevoegd. In dit artikel laat ik je uiteraard graag Nieuwe, zwarte UGG slippers zien.

UGG Kenleigh Slippers Dames

Om precies te zijn zijn het dus de UGG Kenleigh Slippers. Je hebt ze ook in een cognackleur maar ik ben gegaan voor zwart. De slippers hebben twee gekruiste bandjes over de wreef welke gemaakt zijn van suède. Het voetbed is gemaakt van EVA met onder de hiel het UGG logo en een rubberen buitenzool. Op de zijkant zit een rond, zilveren UGG logo.

Ik vind het model heel sierlijk, vrouwelijk en lekker casual. Dit is natuurlijk de perfecte slipper onder iedere zomerse outfit. Op de foto zie je dat ik mijn nieuwe, zwarte UGG slippers draag onder een high waisted jeans met wijde pijpen. De slippers geven de look een nonchalante touch. Daarnaast zijn deze slippers natuurlijk ook perfect te combineren met je bikini of badpak op het strand of een mooie maxi jurk tijdens een zomerse barbecue.

Eén ding is zeker, met deze slippers ben jij deze zomer 100% on trend. Daarnaast zijn het sowieso echt toppers want ze zitten echt als gegoten. Ik heb ze inmiddels al heel vaak gedragen en geloof me, dat zegt genoeg.

Deze UGG Kenleigh Slippers koop je nu bij Plutosport voor €54,95 (21% korting – oorspronkelijke prijs is €69,95) Tip: Plutosport heeft echt een tof assortiment aan zomer musthaves. Absoluut de moeite waard om even een kijkje te nemen. 

Heb jij dit soort slippers in je stash? Of zijn het vooral teenslippers en sandaaltjes?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen:

1 Reactie

  1. 2 augustus 2023 / 21:40

    Zo leuk! Ze staan je ook geweldig!