fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Herentrends lente en zomer 2024

Herentrends lente en zomer 2024

Yes, het is april, de lente is begonnen en ik kijk zo uit naar lekker weer. Wat mij betreft kunnen er geen genoeg zonnestralen zijn! Sowieso zijn de lente en de zomer mijn favoriete seizoenen en krijg ik altijd een energieboost van deze periode. Laat dit nu net de periode zijn dat ik met zwangerschapsverlof ben. Hoe lekker? Ik heb er heel veel zin in, can’t wait! Laatst heb ik de damestrends lente en zomer 2024 met jullie besproken. In dit artikel is het tijd voor de Herentrends lente en zomer 2024. Benieuwd? Lees zeker met mij mee.

Heren modetrends lente/zomer 2024

Minimalisme

Drukke prints ga je bij de heren dit jaar niet tegenkomen. Minimalisme is helemaal on trend. Vind je een basic t-shirt saai? Dat is dus in de lente en zomer van 2024 totaal niet het geval. Style dit shirt met een spijkerbroek en leuke sneakers en you’re good to go! Verder zien we ook veel basic longsleeves en zijn ook basic coltruien helemaal on trend. Op zoek naar een mooie coltrui heren? Neem eens een kijkje bij Schulte Herenmode. Super leuk om te combineren met een oversized overhemd, wat weer goed matcht met de trend die ik hieronder bespreek.

Oversized

Een skinny jeans en een blouse perfect op maat, dat is echt alles behalve de trend voor heren. Je ziet deze lente en zomer juist hele oversized items en het liefst ook items die een functie hebben. Dit wordt ook wel functional wear genoemd. Oftewel, grote overhemden met zakken en cargobroeken. Qua style kun je hierbij een beetje denken aan een outfit die je zou aantrekken tijdens een lange hike in het bos of in de bergen. Die functionele kleding is iets wat op dit moment bij de heren echt on trend is.

Linnen

Dit is een trend die we wel terugzien van vorig jaar. Vorig jaar zag je namelijk ook heel veel linnen items bij mannen en dat zien we dus in 2024 nog steeds. Ik ben zelf ook enorm fan van linnen items en vind het heel leuk dat het ook een trend is voor mannen. Linnen is natuurlijk een prachtige, soepele en luchtige stof, perfect voor de lente en de zomer. We zien de stof terug in alle items, dus van shirts tot overhemden, van korte en lange broeken.

Dit is een greep uit de herentrends lente en zomer 2024. Welke trend vind jij het leukst? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: