fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Perfecte beige co–ord set

Perfecte beige co–ord set

Een maand geleden, net voordat ik vertrok naar Zuid-Frankrijk, scoorde ik de Perfecte beige co–ord set. Ik was hier al een tijdje naar op zoek en precies op de valreep kwam de set op mijn pad. Wat een perfecte timing. Gelukkig was het pakket just in time en ging deze set uiteraard mee op vakantie. Op vakantie heb ik hem veel gedragen en vandaar dat ik hem graag ook nog even op mijn blog laat zien. Je koopt hem nu ook nog eens met een flinke korting dus, geloof me, dit wil je lezen. Let’s go! 

Zomerse outfit met een co-ord set

Struinen op een typische Franse markt met 30+ graden? Dat doe je natuurlijk het liefst in een comfy en luchtig outfitje. Maar hé, we zijn in Zuid-Frankrijk dus natuurlijk moet de outfit ook on trend zijn. Deze beige co-ord set was, als je het mij vraagt, de perfecte outfit.

Deze two piece beige is van ComeGetFashion. Een webshop waar ik sowieso altijd heel leuk kan slagen! De set is gemaakt van 100% polyester en is gemaakt in een hele mooie, beige kleur. Het is dus een oversized blouse met een losse short. Deze short valt hij waisted maar zit door de elastieken band echt mega comfy. Oh en hij heeft zakken, extra pluspunten! Beige items vallen lekker oversized en hebben een loose fit. Uiteraard kun je ze ook los van elkaar stylen maar ik vind juist de co-ord trend heel erg tof.

Ik combineer de set met mijn zwarte slippers van UGG en mijn zwarte, Prada Look-a-like, bril (ook van ComeGetFashion). Voor de extra summervibes touch draag ik een rieten tasje met een cognackleurtje strap en een bloemenclip in mijn haar. Oh deze bloemenclip, wat een trend ook! Ik heb er zoveel foto’s van gezien op Instagram. Love it! Echt perfect voor op vakantie!

Uiteindelijk heb ik in deze look dus heerlijk over de markt gestruint. Een Franse markt is echt zo leuk om te bezoeken! Overal mag je proeven van heerlijke kaasjes, worsten, olijven en tapenades en wij hebben er o.a. verse paella en heel veel kruiden gekocht. Echt fantastisch!

Deze perfecte beige co–ord set kosste eerst €39,99 maar je scoort hem nu voor €15,- (ook verkrijgbaar in roze)

Ga jij nog op vakantie?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: