fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

4 leuke zomer outfits

4 leuke zomer outfits

Een zonnetje, dertig graden met een beach day op de planning. De kledingcrisis is dan natuurlijk niet heel groot. Badpak of bikini aan, jurkje of shortje eroverheen, slippers eronder en je bent ready to go! Maar we kennen allemaal die dagen waarop spontaan, puur uit gezelligheid, aanvullende plannen worden gemaakt. Van het strand door naar het terras, naar een gezellige barbecue bij iemand thuis die resulteert in een avondje doorzakken bij een kampvoor. Een perfecte zomerse dag, als je het mij vraagt. In dit artikel geef ik je inspiratie voor 4 leuke zomer outfits met één beige short als basis. Kledingcrisis? I got you!

4 leuke zomer outfits

De basis van deze 4 leuke zomer outfits is een beige short. De Superdry Vintage Beach Short om precies te zijn. Je koopt deze bij Plutosport (Ook verkrijgbaar in een peachy/roze kleur). Het is in ieder geval een heerlijk, losvallend broekje met een elastieken band en steekzakken. Hij heeft lekker die beachy vintage vibe. Helemaal on trend op dit moment!

Outfits voor overdag

✨ outfit 1 – let’s go to the beach

Uiteraard kan in outfit 1 een bikini niet ontbreken. Ik draag hier een heerlijke, sportieve en basic zwarte bikini. Daaroverheen draag ik een lichtblauw Jack & Jones summer overhemd. Yep, dit is een mannenoverhemd en dat is voor alle meiden ook meteen een tip van de dag. Op zoek naar een oversized overhemd? Kijk even in de kast van je vriend, broer of vader. Wedden dat je een perfect overhemd kan vinden?

Instapslippers zijn op dit moment helemaal on trend en zie je veel meer dan teenslippers. Deze slippers zijn van Lazamani. Om precies te zijn, zijn het de Lazamani crossed straps slippers. Ze hebben een offwhite vachtje op de straps met zilveren details. De zool is cognackleurig en zitten echt heerlijk. Ik heb meerdere slippers van het merk in mijn schoenenstash en draag ze heel graag. Om de look compleet te maken draag ik een grote, rieten strandtas en mijn NY Cap.

✨ outfit 2 – terrace o’clock

Van het strand door naar het terras? No problemo! Ik heb de grote strandtas geruild voor een klein crossbody tasje. Over mijn bikini heb ik het Only Lucy Shirt aangetrokken. Een leuk, grijs shirt met een washed effect. De print matcht perfect met het shortje. Om de look af te maken draag ik mijn Ugg kenleigh slippers. Wederom instapslippers maar dan met zwarte, suède straps van het merk UGG.

Outfits voor ’s avonds 

✨ outfit 3 – BBQ Time!

Het koelt ’s avonds wat verder af maar toch is er besloten om de barbecue aan te zetten. Gezellig!! Het shirt van Only maakt plaats voor mijn zwarte JJXX florie cropped rib shirt. Hieroverheen draag ik mijn favoriete spijkerjas van Tommy Hilfiger. Dit is de Tommy Hilfiger Izzie Denim welke ik heb gekozen in een maat L voor een extra oversized effect. Bij het verlaten van het strand switch ik de slippers voor sneakers. Dit zijn de Adidas Astir sneakers. Zo’n tof model! Uiteraard met witte sportsokken, want ook dat is de trend van het moment.

✨ outfit 4 – campfire nights

Vanuit de barbecue door naar een heerlijke, cozy avond met een kampvuurtje? Dan wil je natuurlijk ook een lekkere, comfy outfit aan. Nou, geloof me, deze hoodie van Tommy Hilfiger is a winner! Het is de Tommy Hilfiger NYC stripe hoodie, een heerlijke warme en superzachte trui. Ook hier draag ik weer de Adidas Astir sneakers.

Dit zijn 4 leuke zomer outfits.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

1 Reactie

  1. 10 augustus 2023 / 17:32

    Tommy Hilfiger heeft echt altijd leuke kleding! Superleuk om zomerse outfits mee te creƫeren.