fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

De beste professionele kledingstomer

De beste professionele kledingstomer

Een kledingstomer, voor mij een musthave. Ik heb namelijk een bloedhekel aan strijken en heb een aantal jaren geleden besloten het niet meer te doen. Natuurlijk wil ik ook niet rondlopen in kleding vol kreukels en een kledingstomer was voor mij de perfecte oplossing. Sinds ik mijn kledingstomer in huis heb, heb ik mijn strijkijzer niet meer aangeraakt. In dit artikel vertel ik je alles over de beste professionele kledingstomer. Heb jij ook een hekel aan strijken? Dit moet je lezen!

Wat is de beste kledingstomer?

Oké, je overweegt een kledingstomer, maar wat is de beste kledingstomer? Ze zijn er natuurlijk in alle soorten en maten en van goedkoop tot vrij prijzig. Welke kledingstomer moet je kopen? Ik heb inmiddels meerdere kledingstomers geprobeerd en heb sinds kort de SteamOne ES200 Zwart. De looks van deze kledingstomer zijn on point waardoor hij niet misstaat in jouw slaap- of kledingkamer. Hij wordt geleverd met fijne extra’s zoals een kledinghanger, start/stop systeem, mini strijkplank en hittebestendige handschoen.

Toen ik nog een strijkijzer gebruikte, strijkte ik al mijn was en ging het vervolgens opgevouwd de kast in. Nu vouw ik alle kleding ongestreken en ongestoomd op en leg ze in de kast. Zodra ik de items wil dragen, hang ik ze op de kledinghanger, even de kledingstomer eroverheen en that’s it. Geloof me, dit scheelt me zo ongelofelijk veel tijd. De avonden strijken zijn verleden tijd. Ik wil echt nooit meer anders!

Kledingstomer voor op reis

Je koopt deze SteamOne kledingstomer voor € 349,99 bij o.a. Mediamarkt en BCC. Is deze SteamOne kledingstomer boven jouw budget? Tip: De PHILIPS Steam & Go Plus GC365/80 is ook heel erg goed uit de test gekomen.

Heb jij een kledingstomer in huis?

Delen: