fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Outfit van Only Maternity

Outfit van Only Maternity

Only, een kledingwinkel die we, denk ik, allemaal wel kennen. Ik heb meerdere items van Only in mijn kast maar inmiddels heb ik hier ook wat items uit de Only Maternity aan toegevoegd. Nu ik zwanger ben, ben ik soms wat zoekende in het creëren van outfits. Waar fashion voor mijn zwangerschap een passie/hobby was is het nu af en toe best wel een struggle. In dit artikel laat ik je een Outfit van Only Maternity zien. Een go to lookje sinds ik zwanger ben. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie, lees dan gezellig verder.

Only Maternity outfit

De gestreepte, gebreide trui die ik draag is van Only. Deze komt overigens gewoon uit de normale collectie en is geen speciale zwangerschapskleding. Dit is echt een hele fijne trui en Only heeft hem in 4 verschillende kleuren. Ik ben gegaan voor de combinatie van beige en zwart.

De lange zwarte rok die ik draag is wel een Only Maternity item. Deze komt dus speciaal uit de zwangerschapscollectie. Deze rok is echt een hele fijne basic tijdens de zwangerschap. De rok valt lekker hoog tot de bovenkant van de buik. Hierdoor kun je er een trui, top of blouse dus lekker in croppen. Ik ben 1.78m en de rok valt bij mij tot halverwege de kuit. Aan de rechterkant heeft hij een split tot de knie.

De panty die ik draag is een speciale zwangerschapspanty van Noppies. Ik heb een tijdje lang nog mijn normale panty’s gedragen maar ben inmiddels wel overgestapt op deze preggo proof pantys. Je merkt toch wel een verschil, dit zit gewoon echt veel comfortabeler.

Ik style de look af met twee items van Omoda, namelijk een rond tasje van Notre V en mijn stoere zwarte chelseaboots.

Wat vind jij van mijn outfit van Only Maternity?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: