fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Outfit van Stronger

Outfit van Stronger

Stronger, een merk dat je absoluut vaker voorbij hebt zien komen op mijn blog, instagram en TikTok. Ik ben 100% fan van het merk en heb heel wat items van Stronger in mijn kledingkast. Echter zijn dit wel allemaal items die of sportswear, loungewear of beachwear zijn. Items van Stronger heb ik dus nog nooit echt als outfit gedragen. Daar is echter verandering in gekomen. In dit artikel laat ik je mijn Outfit van Stronger zien.

Outfit van Stronger

Stronger outfit

Officieel gezien is deze outfit een outfit gemaakt van activewear. Stronger heeft namelijk een nieuwe collectie die Adventure Seekers heet. Het is een collectie activewear die speciaal ontwikkeld zijn in de natuur. Houd jij van hiken in de bergen en bossen op vakantie? Dan zit je met deze collectie in ieder geval helemaal goed.

Mijn oog viel meteen op de leuke en kleurrijke bloemenprint. Naast sweaters, vesten en leggings heeft Stronger ook een Sheer Long Sleeve Top in deze print. Het is een mesh, see through top met lange mouwen. De top is gemaakt van een functionele stof die flexibel, sneldrogend en zeer ademend is, waardoor het perfect is voor elk type activiteit. Maar, natuurlijk ook perfect om gewoon te dragen als te leuke top! De duimgaten geven een extra toffe look en maken, als je het mij vraagt, deze top helemaal af.

Je koopt deze top voor 49EUR 

Door naar de cargo pants. Oh my, deze is echt fantastisch! Cargobroeken zijn natuurlijk op dit moment helemaal on trend. Deze broek heeft de perfecte losse pasvorm en is gemaakt van een geweven functioneel materiaal. Natuurlijk perfect voor een goede hike maar als je het mij vraagt kan hij absoluut ook everyday gedragen worden. Zeker in combinatie met de long sleeve top vind ik het een hele leuke Stronger outfit.

Je koopt deze broek voor 79EUR

Stronger kortingscode

Uiteraard heb ik een hele fijne kortingscode van Stronger voor je. Met de Stronger kortingscode lindsey20 krijg je 20% korting bij Stronger.

Wat vind ji van deze outfit van Stronger?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: