fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Treaclemoon Shower & Bath Gels

Treaclemoon Shower & Bath Gels

Treaclemoon, vast geen onbekend merk. Het is een merk dat opvalt in de schappen, bekend staat om hun grote, kleurrijke flessen en een breed assortiment heeft aan o.a. shower & bath gels. Op mijn blog vind je meerdere reviews van producten van Treaclemoon. Vandaag is het tijd voor een review van Treaclemoon Shower & Bath Gels. Niet zomaar shower & bath gels maar limited editions. Ik vertel je er alles over. Off we go! 

Treaclemoon Limited Edition Shower & Bath Gels van Treaclemoon

Ticket to the tropics! Met deze Shower & Bath Gels waan je je absoluut op een heerlijke, zomerse bestemming. Er zijn dus twee geuren, namelijk:

  • Tropical Summer
  • Calming Sea Salt

Tropical Summer

Deze bath & shower gel bevat 100% natuurlijke, tropische fruit extracten van onder andere papaya en ananas.

Calming Sea Salt 

Deze formule bevat natuurlijk zeezout en ruikt subtiel naar kokos. Niet alleen de geur maar ook de kleur doet je denken aan de prachtige, blauwe oceaan.

Beide geuren zijn heerlijk maar ik houd in de zomer wel van zoet en fruitig. Mijn voorkeur gaat dus zeker uit naar de Tropical Summer. Deze gel ruikt echt naar de lekkerste cocktail op een heerlijk, zonnig strand. Het fijne is dat je het product dus zowel in bad als onder de douche kunt gebruiken. In bad zorgt de gel voor een heerlijk geurend schuim en onder de douche veranderd de gel in een heerlijke schuimlaag op de huid. Beide varianten zijn top maar ik ga heel graag in bad dus ik ga deze Treaclemoon Shower & Bath Gel vooral gebruiken als badschuim.

Goed om te weten:

  • product bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke materialen
  • dierproefvrij en vegan volgens de PETA standaard
  • flacons zijn gemaakt van 100% Prevented Ocean Plastic

Let op! Deze Treaclemoon Shower & Bath Gels zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister zolang de voorraad strekt! Wil je ze dus bemachigen, don’t walk but run en sla je slag! 

Sta jij liever onder de douche of lig je liever in bad? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: