fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Nieuwe trui van Loavies

Nieuwe trui van Loavies

Yes! Ik mocht weer shoppen bij Loavies en werd op slag verliefd op een beige met zwarte trui. Nu ik 23 weken zwanger ben worden de kledigcrisissen steeds groter. Eerlijk is eerlijk het is soms gewoon echt lastig om een leuke outfit te combineren. Even wat nieuws shoppen is dan ook juist heel erg fijn. Natuurlijk heb ik de webshop van Loavies lekker doorgespit maar deze trui bleef hangen. Ja, die wil ik! In dit artikel laat ik hem graag aan je zien. Lees je mee?

Zand Trui van Loavies

In de webshop van Loavies heet deze trui de Squad Goals Zand Trui. Het is een trui met dikke, verticale strepen in beige en zwart. Hij valt qua model iets korter en heeft een oversized pasvorm. De trui heeft een hoge hals en lange, wijduitlopende mouwen.

Het hele model van de trui vind ik echt vet leuk. Hij is gemaakt van een mooie kwaliteit, is lekker warm en voelt zacht aan. Lekker comfy maar toch echt helemaal trendy. Precies wat je wilt in de winter! Een leuk detail vind ik dat de strepen verticaal staan. Bij de meeste truien in deze style staan ze namelijk horizontaal. Dat maakt deze trui toch net even anders!

Tijdens mijn zwangerschap ben ik continu op zoek naar items die ik zowel tijdens als na mijn zwangerschap nog kan dragen. Dat is met deze trui absoluut het geval. Door de wat kortere pasvorm kan ik hem opcroppen tot net boven mijn buik en dat staat echt heel leuk. Je hoort het al, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe trui van Loavies. In deze look combineer ik hem met mijn zwarte flared mommy pants van Noppies. Sowieso mijn go to broek, hij is echt zoo fijn!

Je koopt deze trui nu voor € 49,99 bij Loavies. (ik draag hem in maat S). 

Shop jij weleens bij Loavies?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: