fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Paarse jurk van Fabienne Chapot

Paarse jurk van Fabienne Chapot

Huh, Fabienne Chapot heeft toch geen zwangerschapskleding? Dat klopt! En toch is deze OOTD, of noem het ‘preggootd’ (haha) een outfit zonder zwangerschapskleding. In dit artikel laat ik je mijn nieuwe paarse jurk van Fabienne Chapot zien en vertel ik eerlijk over mijn struggles met outfits kiezen nu in 24 weken zwanger ben. Ben jij benieuwd of ben jij wellicht ook zwanger en herken je de struggle? Lees gezellig met mij mee.

Fabienne Chapot jurk

Ik kan mijn draai totaal niet vinden als het gaat om zwangerschapskleding. De meeste items vind ik totaal niet flatteus en ik voel me er dan ook helemaal niet prettig in. Voor mijn zwangerschap kon ik enorm genieten van fashion en het creëren van outfits op mijn blog en instagram. Iedere ochtend stond ik voor mijn kast nieuwe combinaties te bedenken. Ik merk dat ik dat enthousiasme een beetje kwijt ben. Nu ben ik allang blij als iets nog past en het comfortabel zit. Ik heb een aantal go to lookjes waar ik mij prettig in voel en grijp dus steeds naar hetzelfde.

Paarse jurk van Fabienne Chapot

Omoda Preggy Proof collectie

Vóór mijn zwangerschap was Omoda altijd al mijn inspiratiebron voor outfits en dat is deze winkel tijdens mijn zwangerschap nog steeds. Ze verkopen geen zwangerschapskleding maar hebben wel preggy proof kledingDit is dus een ‘normale’ collectie die wel geschikt is om tijdens je zwangerschap te dragen. Ze hebben een brede selectie aan jurken, tops, broeken, en rokken, allemaal ontworpen met het oog op comfort en stijl. Dankzij Omoda kun je dus alsnog hippe kleding dragen waar je je prettig in voelt.

De speciale preggy proof collectie is voor mij een enorme uitkomst en inspiratiebron. Deze paarse jurk van Fabienne Chapot komt ook uit deze collectie en zit als gegoten. Het fijne is dat ik deze jurk dus ook gewoon nog perfect kan dragen na mijn zwangerschap. Perfect toch? Ik combineer deze leuke jurk met een zwarte teddy gilet, een rond tasje van Notre V, een panty en mijn zwarte cowboyboots van Omoda. Ik voel me in ieder geval weer helemaal ‘Lindsey’ in deze outfit!

Wat vind jij van mijn outfit? En kende jij de Preggy Proof collectie van Omoda al?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: