fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Kneipp Foot Care Eeltcrème

Kneipp Foot Care Eeltcrème

In de zomer draag ik heel graag rokjes en jurkjes. Daarnaast loop ik het liefst op slippers in plaats van op sneakers of laarsjes. Hierbij komt uiteraard kijken dat je benen en voeten zichtbaar zijn. Ik vind het dan ook altijd erg belangrijk dat deze goed verzorgd zijn. Ik heb nu een tijdje de Kneipp Foot Care Eeltcrème in gebruik en in dit artikel ga ik je mijn eerlijke mening geven over dit product. Lees gezellig mee.

Kneipp Eeltcrème

Droge voeten en eelt, ik heb er helaas veel last van. Om eerlijk te zijn stoor ik mijzelf hier enorm aan en daarom verzorg ik mijn voeten erg goed. Geregeld plan ik een me time moment om mijn foot care routine uit te voeren. Hiervoor gebruik ik o.a. deze Kneipp Eeltcrème. Naast het knippen van mijn teennagels vijl ik mijn voeten ook met een voetvijl om eelt en velletjes te verwijderen. Hierna verzorg ik ze dus met deze crème van Kneipp.

Qua vormgeving ziet deze crème er, als je het mij vraagt, top uit. Het is natuurlijk een typische, herkenbare Kneipp verpakking. Door het geel en oranje vind ik het er echter heel leuk en fris uitzien. Op het product staat groot ‘Anti Callus Cream’ en dat de formule 25% ureum bevat. Hij belooft eelt effectief en langdurig te verminderen en ruwe, gebarsten huid te versoepelen en te verzachten.

De crème is heel dik en daar ben ik juist wel blij mee. Het is echt een boterige structuur waardoor het lang duurt voordat de crème intrekt. Hierdoor heeft het wel mijn voorkeur om de crème in de avond op te smeren. Na het douchen zodat de huid soepel is en vóórdat ik in bed stap zodat de crème de hele nacht goed zijn werk kan doen.

Eeltcrème van Kneipp review

Gelukkig heb ik de voor- en na foto’s nog want die liegen er natuurlijk niet om. Deze Kneipp Foot Care Eeltcrème is echt heel erg goed. Het is voor mij een absolute uitkomst! Natuurlijk is dit voor- en na effect niet na één nacht maar na een aantal dagen zag ik mijn huid gewoon opknappen en soepel worden. De velletjes en het eelt is echt verdwenen. Mijn voeten zijn heerlijk zacht en ready voor slippers!

Deze Kneipp Foot Care Eeltcrème kost €9,49 en is o.a. te koop bij Holland & Barrett

Verzorg jij jouw voeten goed?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: