fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Mesh top and cargo pants

Mesh top and cargo pants

Het liefst post ik heerlijke zomerse lookjes maar daar is helaas het weer niet naar. Aangezien het wel herfst lijkt draag ik voornamelijk long sleeves en lange broeken. Ik ben vast niet de enige. Wel ben ik super blij met deze outfit en daarom wil ik hem natuurlijk heel graag met jullie delen. Kijk je gezellig met mij mee?

Outfit van Stronger

Geloof het of niet, dit is een outfit van Stronger met mesh top and cargo pants. Een merk dat je waarschijnlijk kent van active-, beach- of loungewear. Officieel behoren deze top & pants ook tot de activewear maar stiekem vond ik de items zo leuk dat ik besloot er gewoon een casual outfit van te maken. Why not? 

Je vindt de items in ieder geval in de gloednieuwe collectie van Stronger welke Adventure Seekers heet. Dit is een hele toffe collectie die zich richt op de actieve zomervakantie. Hou je bijvoorbeeld van hiken in de bergen? Dan is deze collectie er echt eentje die je moet checken. In deze collectie kun je kiezen voor een zwarte outfit of een super kleurrijke outfit. Uiteraard kun je beide ook combineren en dat is wat ik met dit lookje heb gedaan.

Mijn oog viel meteen op de leuke en kleurrijke bloemenprint. In deze print heeft Stronger sweaters, vesten en leggings maar ook een Sheer Long Sleeve Top. Het is een mesh longsleeve top. Deze longsleeve is gemaakt van een functionele stof die flexibel, zeer ademend en sneldrogend is, waardoor het perfect is voor elk type activiteit. Maar, natuurlijk ook perfect om gewoon te dragen als te leuke top! De duimgaten geven een extra toffe look en edgy look en geven dit shirt een extra tof detail.

Je koopt deze top voor 49EUR 

Een trend op dit moment is natuurlijk de cargo pants. Ik vind het een hele toffe trend en heb met deze cargo pants van Stronger de perfecte broek gevonden. De fitting is zo mooi en de lengte is on point. Jep, hij is perfect! Deze broek heeft een mooie, losse pasvorm en is gemaakt van een geweven functioneel materiaal. Natuurlijk perfect voor een goede hike maar als je het mij vraagt kan hij absoluut ook everyday gedragen worden. Zeker in combinatie met de long sleeve top vind ik het een hele leuke outfit van Stronger.

Je koopt deze broek voor 79EUR

Stronger kortingscode

Uiteraard heb ik een hele fijne kortingscode van Stronger voor je. Met de Stronger kortingscode lindsey20 krijg je 20% korting bij Stronger.

Wat vind jij van deze outfit van Stronger met Mesh top and cargo pants?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: