fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Denim on denim trend

Denim on denim trend

Denim on denim, absoluut een trend die we op dit moment veel zien. Ik vind het altijd een lastige trend omdat ik het heel irritant vind als de kledingitems qua spijkerstof net wat verschillen van kleur en wassing. Nu weet ik wel dat dit bij de denim on denim trend juist mag maar ik vind het dan toch net een mismatch. Toch heb ik laatst, tijdens een festival in Breda, de denim on denim trend gerockt en die look laat ik je graag zien.

Denim on denim trend

Double Denim outfit

Voor dit festival in Breda had ik een mega kledingcrisis. Het was niet heel warm en er was veel regen voorspeld. Wat doe je dan aan? Ik besloot te beginnen met het stylen van mijn outfit bij de jas, want die was hoog nodig. Ik koos voor mijn nieuwe spijkerjas van Tommy Hilfiger. Sowieso ben ik helemaal verliefd op dit jasje. Het is een lichte denim met een groot Hilfiger Logo op de achterkant. Ik heb hem expres gekozen in de maat L zodat hij lekker oversized valt.

Een briljante ingeving kwam toen ik dacht aan mijn assymetrische, midi spijkerrok. Deze is van Gina Tricot en wat blijkt? Deze items hebben dezelfde denim stof. Een match made in heaven! Op een festival is het natuurlijk fijn om comfy schoenen aan te hebben en ik kies vaak voor laarzen. Dit keer koos ik voor mijn zwarte cowboyboots. Mijn shirt was een longsleeve met beige en zwarte strepen. Die zie je niet op de foto maar matchte weer perfect met mijn beige tasje van Hey Marly.

Helemaal happy met mijn outfit lukte het in Breda ook nog even om wat outfitfoto’s te maken. Helemaal top! De rest van de dag hebben we lekker gedanst op het festival en bleek het echt een perfecte outfit gezien het weer. De outfit was niet te warm of te koud maar echt perfect en deze boots zijn sowieso mijn favoriet want daar kan ik prima de hele dag op dansen. Helemaal super!

Wat vind jij van de denim on denim trend? En wat vind jij van deze double denim outfit? Zou jij dit dragen naar een feestje?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: