fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

De populairste modekleur van 2023

De populairste modekleur van 2023

Los van de modetrends qua style is er ook ieder jaar een modekleur. In dit artikel ga ik je alles vertellen over de populairste modekleur van 2023. Na dit artikel geef ik je één tip: ga richting je kast om te checken of jij items hebt in deze toffe kleur. Let me know! 

Modekleur van 2023

Waar we vorig jaar tinten zagen als beige, offwhite en wit zien we dit jaar veel meer kleur terug. Het is eigenlijk qua trend absoluut het tegenovergestelde. De kleuren kunnen niet fel en kleurrijk genoeg en zelfs gecombineerd worden met elkaar. Deze laatste trend noemen we colorblocking. Fuchsia roze op een grasgrgoene broek? Why not!

Maar, welke kleur is nou echt de populairste modekleur van 2023? Dat is Fiery Red. Oftewel: vuurrood! Het is een heldere en gedurfde roodtint. Uiteraard is dit een warme, felle en levendige kleur. Eén ding is zeker, in 2023 ben jij met het dragen van deze kleur helemaal on trend.

Tip: neem eens een kijkje bij Studio Anneloes. Zij hebben een heel tof assortiment en een aantal hele leuke rode items in de collectie.

Is de trendkleur vuurrood voor jou te heftig? Iets minder vurige tinten zoals magenta en bietenpaars zijn ook on trend. Eventueel zijn dit tinten die natuurlijk ook heel mooi kleuren met de kleur fiery red.

Wist je dat je in de meeste webshops kleding kunt selecteren op kleur? Dit is wel echt een mega tip als je specifiek op zoek bent naar kledingitems in een trendkleur. Fun fact: Ik doe dit echt heel vaak! Juist omdat ik merk dat ik snel naar dezelfde items en kleuren neig helpt het mij om te zoeken naar een bepaalde kleur om net wat meer afwisseling toe te voegen aan mijn kast.

Ik ben benieuwd, heb jij de populairste modekleur van 2023 in jouw kast hangen?

Volg je mij al op InstagramBloglovin’? 

Delen: