fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

Comfortabele zwangerschapskleding van Noppies

noppies zwangerschapskleding

Inmiddels ben ik 26,5 week zwanger. Mijn buik begint goed te groeien en daarmee neemt de kledingstress ook toe. Het gros van de tijd heb ik voornamelijk jurken en midirokken gedragen met een panty en laarsjes. Maar, eerlijk is eerlijk, daar ben ik wel een beetje klaar mee. Ik kan echt geen panty meer zien, haha! Gelukkig ontving ik een pakket met Comfortabele zwangerschapskleding van Noppies en die laat ik heel graag aan jullie zien. Mocht je nog op zoek zijn naar fijne zwangerschapskleding of een zwangerschapsjeans die heel goed zit? Lees dan zeker verder!

Noppies zwangerschapskleding

Omdat ik dus geen panty meer kon zien was ik op zoek naar de perfecte zwangerschapsjeans. De zoektocht heeft even geduurd maar uiteindelijk heb ik een spijkerbroek gevonden bij Noppies die echt perfect zit. Oké, qua style draag ik het liefst baggy wide leg jeans maar die zoektocht heb ik opgegeven. Ik ben nu heel blij met deze skinny jeans en ga hier de komende tijd in leven!

Zwangerschapsjeans

Dit is de Skinny Jeans Avi in de kleur Every Day Blue. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart, grijs en in een wat donkerdere blauwe kleur. Je kunt deze jeans gewoon bestellen in de maat die je voor je zwangerschap had. Het is dus een skinny fit spijkerbroek, hij heeft een ondersteunende buikband en een verstelbare taille. De jeans is laag aan de voorkant en hoog aan de achterkant en hierdoor zit hij echt heel comfortabel. De spijkerstof zelf is lekker stretchy en ik ben 1.78m dus de lengte is ook fantastisch.

Deze jeans kost € 69,99

Zwangerschapsvest 

Door naar het vest, want ook die is van Noppies. Dit is Vest Romee in de kleur oatmeal, een mooie beige kleur. Het vest is gemaakt van een hele zachte stof en biedt echt ultiem comfort. Het leuke is dat dit vest wordt geleverd met twee extra tussenstukken. Eén tussenstuk voor extra ruimte bij je zwangere buik en één tussenstuk met capuchon zodat je baby lekker warm en droogt blijft wanneer je met een draagzak op pad gaat. Hoe briljant is dat? Op de foto draag ik hem zonder tussenstuk.

Dit vest kost € 89,99 

Het is zo’n verademing om gewoon weer een spijkerbroek te dragen. Mooi vest erop, sneakertje eronder en ready! Ik ben heel blij met deze comfortabele zwangerschapskleding van Noppies.

Wat vind jij van deze Noppies zwangerschapskleding?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: