fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Zwangerschaps-proof kleding

Zwangerschaps-proof kleding
Na een fikse kledingcrisis rond december heb ik mijn vertrouwen weer terug. Ik heb weer enorm veel plezier in het creëren van outfits en vind het leuk om nieuwe combinaties te stylen en nieuwe lookjes uit mijn kast te trekken. Ik draag eigenlijk voornamelijk zwangerschaps-proof kleding en dat is natuurlijk anders dan echte zwangerschapskleding of positiekleding. Zwangerschaps-proof kleding is namelijk normale kleding die je ook prima kunt dragen tijdens je zwangerschap. Ideaal want deze items kun je ook nog aan na je zwangerschap. Ik merk dat dit veel beter bij mij past. In dit artikel deel ik weer een lookje met jullie waar ik me heel goed in voel. Kijk gezellig mee en mocht je ook een preggo-kledingcrisis hebben, ik hoop dat je er inspiratie uit haalt!

Zwangerschapskleding inspiratie

Ik draag een donkergroene top van Only. Dit is een hele fijne stretchy longsleeve in een mooie ribstof. Hij heeft een hoge hals en de randen zijn afgewerkt met een subtiele ruffle. Het is echt een hele comfortabele top en doordat de stof zo zacht en stretchy is kan ik hem dus ook nu nog prima aan!

De midi rok is van Norah. Deze heb ik wel in de maat M gekozen terwijl ik normaal een S draag. Echter door de fit, hij valt hoog en heeft elastiek, zit hij echt prachtig! Ik weet zeker dat ik hem na mijn zwangerschap ook nog kan dragen omdat er een strikriem in zit. De rok is beige en heeft een mooie, subtiele panterprint met donkergroen en een licht glittertje. Hierdoor matcht hij heel leuk met de top.

Over de top draag ik een gebreid vestje uit de Leslie x Vila collectie. Deze geeft, als je het mij vraagt, net even een extra touch aan de look. Onder de rok draag ik een 20 denier panty en mijn beige cowboyboots van Bronx. Oh wat zijn deze laarsjes toch toppers. Ik heb ze inmiddels al twee jaar denk ik, via Omoda, en draag ze nog steeds heel vaak. Helemaal blij mee!

Wat vind jij van deze outfit? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: