fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Zwangerschapslegging van Stronger

Zwangerschapslegging van Stronger

Inmiddels ben ik 16,5 week zwanger, de tijd vliegt! Mijn spijkerbroeken pas ik al een aantal weken niet meer en ik ben dan ook continu op zoek naar leuke maar toch comfy outfitjes. Zodra ik thuis kom kleed ik mij direct om in een ultieme chilloutfit en op dit moment heb ik één favoriet. Dat is mijn Zwangerschapslegging van Stronger. Als je het mij vraagt is deze Stronger Maternity Legging echt een must have voor alle preggo ladies! In dit artikel vertel ik waarom en deel ik een fijne kortingscode van Stronger met je. Lees je gezellig mee?

Stronger Maternity Legging

Zoals je weet ben ik groot fan van Stronger. Ik draag hun sport outfits en comfy wear echt al jaren. Het leuke is dat ik dus pas sinds een paar weken weet dat ze ook zwangerschapsleggings verkopen. En niet één model, maar meerdere, zo leuk! Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Etna Maternity Legging.

De Etna Maternity Legging is een prachtige zwarte legging met een hoge taille. Hij is er in een maatrange van XXS tot XXL, de keuze is dus echt reuze. Omdat ik heb geleerd dat je zwangerschapskleding gewoon in je eigen maat mag bestellen ben ik gegaan voor een S. De legging heeft dus een hoge taille en biedt een goede ondersteuning voor de buik. Hij is gemaakt van ademend, sneldrogend en zweetafvoerend materiaal. De stof is daarnaast echt zo zacht en je voelt je gewoon helemaal lekker in deze lekker. Om eerlijk te zijn is dit gewoon echt het meest comfortabele wat je kunt dragen thuis.

Uiteraard heeft Stronger ook een bijpassende Maternity Sports Bra, maar die heb ik niet gekozen. Ik ben gegaan voor de beige chunky trui. Dit is een heerlijke oversize hoodie, perfect qua kleur en zo ongelofelijk zacht. Je begrijpt natuurlijk nu wel waarom ik mijn outfit direct omruil voor de loungewear van Stronger wanneer ik thuis kom.

Stronger kortingscode

Natuurlijk heb ik een hele fijne kortingscode voor je. Met de code lindsey20 krijg je 20% korting bij Stronger.

Happy shopping!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: