fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Favorieten van januari 2023

Favorieten van januari 2023

Zo, daar zitten we dan, alweer op dag 2 van februari. De saaie, koude januarimaand is alweer achter de rug. Februari vind ik juist altijd een hele leuke maand. Ookal staat hij dit jaar niet in het teken van wintersport, we hebben wel leuke plannen met onder andere carnaval. Natuurlijk sluiten we de eerste maand van het jaar niet af zonder de favorieten van januari 2023 te bespreken. Ben je benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee!

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Oké, ik moet echt even met deze mascara beginnen. Deze is echt fan-tas-tisch! Het is de Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara. Het is dus een mascara van Kruidvat Merk en is vooral te herkennen aan de originele click-dop. Ik vind het borsteltje onwijs fijn, de formule is top en hij werkt gewoon heel erg goed voor mijn wimpers. De hele maand januari heb ik geen andere mascara gebruikt en dat zegt natuurlijk genoeg.

Deze Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara kost € 6,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Planner voor 2023

Purpuz Planner 2023 Agenda

Nu alweer favoriet! Niet gek want ik heb deze agenda inmiddels alweer 4 jaar achter elkaar. Dat zegt natuurlijk genoeg. Deze Purpuz Planner voor 2023 is dus een planner en een agenda in één. Ik houd hierin dus mijn dagelijkse afspraken bij maar visualiseer hierin ook mijn persoonlijke en zakelijke doelen. En jazeker, ik heb de sterke voorkeur voor een papieren agenda in plaats van een digitale agenda. Ik houd hem het hele jaar keurig netjes bij met potlood zodat ik niet hoef te krassen.

Je koopt deze Purpuz Planner voor €39,97 bij Bol.com

Kruidvat Happy Harmony Douchemousse

Kruidvat Happy Harmony Douchemousse

Nog een toppertje van Kruidvat. Deze Kruidvat Happy Harmony Douchemousse staat bekend als een dupe van The Ritual of Mehr. Kruidvat heeft dit zelf ook bekend gemaakt op hun TikTok pagina. Vroeger had deze lijn de naam Happy Buddha. Eerlijk is eerlijk, ik was in het begin een beetje sceptisch maar na het eerste gebruik was dit al meteen verdwenen. Wat een top douchemousse is dit. De geur is echt fantastisch en 100% een dupe van Rituals. So girls, don’t walk but run to Kruidvat! 

Deze Kruidvat Happy Harmony Douchemousse kost € 2,89 (tip: hij is nu 1+1 gratis!)

Draadloze wafeltang van Babyliss

Draadloze wafeltang van Babyliss

Oooooh! En dit is mijn nieuwe aanwinst in mijn haarstylingtools-stash. De draadloze wafeltang van Babyliss. Ik heb verschillende tools zoals stylingborstels, stijltangen en krultangen maar dit is voor het eerst dat ik een wafeltang in mijn bezit heb. Ik vind de wavy hairlook heel erg tof en ik heb mijn haar dan ook regelmatig ‘gewaved’ sinds ik deze wafeltang heb. Helemaal blij mee dus!

Je koopt deze draadloze wafeltang van Babyliss voor € 179,99 bij o.a. Coolblue.

Loavies kortingscode

Nieuwe trui van Loavies

Deze te leuke trui is van Loavies. Yes, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe trui van Loavies. Sowieso is het een van mijn favoriete webshops om te shoppen. Ik heb trouwens een hele leuke kortingscode voor je. Met de code 20XXLINDSEYBELJAARS krijg je 20% korting op alles inclusief SALE! Hij is actief van 30 Januari t/m 3 Februari. Happy shopping!

Favorieten van januari 2023

Dit waren ze, mijn favorieten van januari 2023! Als je één favoriet van januari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: