fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Planner voor 2023

Planner voor 2023

Zo! De eerste week van 2023 zit er alweer op. Bizar hè? Ik vind de start van een nieuw jaar altijd wel iets moois. Het is net alsof je weer even op de delete-knop drukt en start met een schone lei. Het beginnen in een nieuwe agenda planner vind ik altijd heerlijk. In dit artikel laat ik je mijn planner voor 2023 zien. Heb jij nog geen agenda planner voor 2023? Ik kan je deze van harte aanbevelen.

Planner voor 2023

Purpuz Planner 2023 Agenda

Je hebt een agenda en een agenda planner. Ik kies zelf altijd voor een agenda planner en heb nu al vier jaar op rij een Purpuz Planner. Dit jaar ben ik gegaan voor de Purpuz Planner 2023 Agenda in de kleur zwart. Vorig jaar had ik een groene en het jaar daarvoor een roze en het jaar daarvoor een grijze. Juist door het kiezen van een andere kleur voelt het echt als nieuw. Althans, zo werkt dat in mijn brein, haha!

Lees ook –> Purpuz Planner 2020

Planner voor 2023

Wat doet een agenda planner?

Een agenda planner is zoveel meer dan alleen een agenda. In een agenda planner is er naast ruimte voor je afspraken ook ruimte voor bijvoorbeeld to-do-lijstjes, notities, persoonlijke doelstellingen, maaltijdplanning en reflectie. Er zijn ongedateerde planners waarin je kunt starten wanneer je wilt. Ik weet dat deze heel populair zijn. Een tip is dan de Purpuz Planner PRO Weekplanner. Ik geef zelf de voorkeur aan een gedateerde agenda en start dus ieder jaar in januari met een nieuw exemplaar.

Papieren planner voor 2023

In de digitale wereld waarin we leven vind ik het heerlijk om te plannen op papier. Eigenlijk regel ik alles omtrent mijn onderneming al online en heeft geeft me rust om mijn planning toch op papier te zetten. Ik werk extreem netjes in mijn planner en schrijf daarom altijd met potlood. Mocht er dan iets wijzigen in mijn planning dan kan ik de tekst netjes weggummen zonder dat er gekrast en gestreept hoeft te worden. Daarnaast zorg ik dat alles up-to-date is en alle to-do’s, afspraken, geplande content etc. netjes wordt genoteerd. Door mijn taken op te schrijven hoef ik ze niet te onthouden en dat geeft rust in mijn hoofd.

Het fijne aan de Purpuz Planner 2023 Agenda vind ik dat je zowel een maandelijks- als een wekelijks overzicht hebt. Het wekelijkse overzicht is handig voor de afspraken en to-do’s gedurende de week. Het maandelijkse overzicht is ideaal om mijn content in te plannen. Voor mijn blog en instagram heb ik veel te maken met deadlines van previews etc. en is het maken van een contentplanning onwijs belangrijk. Voor mij is het dan ook een pre dat het maandelijkse overzicht in mijn planner voor 2023 zit.

Planner voor 2023

Doelen behalen

De Purpuz Planner is niet alleen een agenda en een planner maar ook een coach. Deze Purpuz Planner 2023 helpt jou ook je doelen te behalen en motiveert je. Er zit bijvoorbeeld een werkboek in waarin je aan de slag kunt met het vinden, prioriteren en halen van je doelen. Daarnaast werkt de planner aan een betere balans tussen werk en privé, is er iedere maand ruimte voor reflectie, zit er een maandelijkse habittracker in en is de planner gericht op een positieve mindset.

Je koopt deze Purpuz Planner voor €39,97 bij Bol.com

Yes, ik ben weer onwijs blij met mijn planner voor 2023! Ik ben benieuwd, werk jij met een papieren agenda of met een digitale agenda? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: