fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Draadloze wafeltang van Babyliss

Draadloze wafeltang van Babyliss

Al een tijdje ben ik in de ban van Wavy Hair. Het is een haarstyle waarbij je haar licht golvend is. In eerste instantie lijkt het alsof je je haar hebt gekruld maar dit is dus niet het geval. Het effect van wavy hair creëer je met een wafeltang. Ik kwam in contact met Babyliss en zij hebben een hele mooie draadloze wafeltang in hun assortiment. Ik kreeg hem toegestuurd en ik kon natuurlijk niet wachten met het testen van de tang. Na ontvangst ben ik deze draadloze wafeltang van Babyliss meteen gaan proberen en in dit artikel laat ik je het resultaat zien. Lees je mee?

Draadloze wafeltang van Babyliss

Babyliss Cordless Waver

Om precies te zijn is deze wafeltang de BaByliss Cordless Waver 9004U. Wat mij meteen opviel is de luxe box waarin ik deze tang ontving. Het is een grijze box met rosé gouden en blauwe details. Het is een hele stevige, rechthoekige verpakking waarin een etui zit. Deze etui heeft dezelfde kleuren met ook dezelfde blauwe vogel erop.

Inhoud:

  • Handleiding
  • Oplader (2 verschillende)
  • Hittebestendig matje
  • Hittebestendige handschoen
  • Opbergetui

Draadloze wafeltang van Babyliss

Wavy Hair met wafeltang

De wafeltang zelf is zwart met roségouden details. Het eerste wat ik doe is de tang opladen. Hij is draadloos en de oplader werkt met een magneet. Binnen 3 uur is de tang opgeladen, vervolgens is hij binnen 30 seconden opgewarmd en daarna heeft hij een accuduur van 40 minuten. Hij heeft drie temperatuurstanden tussen de 160 en 180 graden en deze worden duidelijk aangegeven door ledverlichting. Zodra de tang warm is kun je van start met het creëren van de wavy hair look.

Draadloze wafeltang van Babyliss

Uiteraard gebruik ik eerst een heat protect spray. Daarnaast ben ik ook heel blij met het bijgeleverde hittebestendige matje en de hittebestendige handschoen. Het is even oefenen maar al vrij snel krijg ik het waven van mijn haar te pakken. Het is helemaal niet moeilijk! Doordat de tang draadloos is heb je veel bewegingsvrijheid en eigenlijk ben ik vrij vlot klaar met mijn hele haar. Het gaat absoluut sneller dan krullen en ik vind het resultaat heel erg tof. Deze draadloze wafeltang van Babyliss ga ik zeker vaker gebruiken!

Goed om te weten: Deze wafeltang heeft een keramische coating, hierdoor is het risico op beschadiging van je haar kleiner.

Je koopt deze draadloze wafeltang van Babyliss voor € 179,90 bij o.a. Coolblue.
Heb jij een wafeltang?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: