fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Loavies kortingscode

Loavies kortingscode

Oh my! Heb je de nieuwe items van Loavies gezien? Ik ben helemaal fan! Ik heb een aantal items ontvangen en met één van deze items heb ik een hele leuke look gecreëerd. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe leuk en kun jij een Loavies kortingscode wel gebruiken? Lees dan gezellig met mij mee.

Loavies trui

In de webshop van Loavies, bij de categorie ‘NIEUW’, viel deze Loavies Trui mij direct op. Het is een gebreide trui met een ronde hals, lange mouwen en een korte pasvorm. Hij is er in heel veel verschillende kleuren maar ik was meteen weg van de groene kleur. Het gehaakte patroon in de trui, de pasvorm en de super lange en wijde mouwen maken deze trui echt fantastisch.

In de webshop vind je hem onder de naam Angel of mine – green en je koopt hem nu met 60% korting. In plaats van € 49,99 is hij € 20,00 en je krijgt nog extra korting met mijn kortingscode. Fantastisch toch?

De jeans die ik draag is ook van Loavies maar ontving ik vorig jaar al. Tot mijn verbazing vond ik hem nog op de website. Het is dus duidelijk een bestseller! Het is de ‘Casual statement – black used’ en ik heb deze broek ook nog in het blauw en off white. Absoluut een favorietje! Deze jeans heeft 5-pockets, heeft een knoopsluiting aan de voorkant, een hoge straight fit en splitjes aan de onderkant van de pijpen.

Ik maak de look af met mijn zwarte laarsjes van Manfield. Dit zijn enkellaartjes met een vierkante neus en een blokhak. Absoluut mijn go-to laarsjes op een kantoordagje. Oh en natuurlijk hoort mijn wavy hair ook helemaal bij het lookje. Deze haarstyle heb ik gecreëerd met mijn nieuwe draadloze wafeltang van Babyliss.

Kortingscode van Loavies

Zoals beloofd heb ik een hele mooie Loavies kortingscode voor je. Met de code 20XXLINDSEYBELJAARS krijg je 20% korting op alles inclusief SALE! Hij is actief van 30 Januari t/m 3 Februari. Happy shopping!

Tip: op zoek naar leuke kleding voor Carnaval? Check dan zeker ook eens de website van Loavies. Zij hebben soms echt te gekke basics die je helemaal kunt omtoveren tot een te gekke en super originele outfit voor carnaval! 

Shop jij weleens bij Loavies?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: