fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Yes! Het is weer tijd voor een budget mascara review. Deze mascara is van Kruidvat Merk. Wist jij al dat Kruidvat haar eigen make-up lijn heeft? Yes, het is echt zo. Het assortiment is inmiddels zo groot dat je er prima een complete full face look mee kunt maken. In dit artikel review ik de Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara. Lees je mee?

Mascara van Kruidvat

Kruidvat Merk

Kruidvat Merk heeft met meerdere producten een prijs gewonnen: gekozen huismerk product van het jaar van 2023! Deze producten worden ieder jaar opnieuw gekozen door duizenden consumenten in Nederland. Het product van het jaar wordt in verschillende categoriën gekozen zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen en huishoudelijke producten. Kruidvat heeft een aantal prijzen gewonnen en ook deze mascara is gekozen tot Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2023. Hoe tof? Dat belooft natuurlijk veel goeds.

Lees ook –> Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Kruidvat Full & Care 010 Mineral Black Volume Balm Mascara

Kruidvat zegt: ‘Volume en verzorging in één! De Kruidvat Full & Care 010 Mineral Black Volume Balm Mascara geeft je wimpers meer volume en verzorgt ze tegelijkertijd.’

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Het eerste wat opvalt aan deze mascara is de slanke vorm van de huls met de felle kleur. De mascara is lila met een paars/roze tekst. Het ziet er lekker vrolijk uit! Als je heel goed kijkt zie je onder de dop een randje met ‘click’. Deze dop draai je niet open maar click je open. Wat een tof ontwerp en wat leuk gedaan van Kruidvat. Dit is echt heel herkenbaar voor deze mascara. Ik heb het nog nooit eerder gezien.

Deze Kruidvat Full & Care 010 Mineral Black Volume Balm Mascara is dierproefvrij, vegan én budgetproof.

Zodra ik het borsteltje uit de huls haal merk ik dat er genoeg product op zit. Het borsteltje heeft een zandloper vorm en daar ben ik zelf altijd erg fan van. Het is echt een vol en groot borsteltje. Looking good! Tijd om het effect van deze mascara op mijn wimpers te laten zien.

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Mijn wimpers met één laagje mascara op de bovenste wimpers zie je op de middelste twee foto’s en op de laatste, onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes mascara op de bovenste wimpers en een mini beetje mascara op mijn onderste wimpers. Ik breng eigenlijk nooit heel veel mascara aan op mijn onderste wimpers. Jij wel?

Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

 

Full & Care Volume Balm Mascara swatch

Yes! Hier zie je het resultaat van deze Kruidvat Mascara op mijn wimpers. Dit is toch fantastisch? Ik was na één laagje om eerlijk te zijn al overtuigd. Het borsteltje werkt heel fijn en ik kom makkelijk bij alle haartjes. De formule voelt lekker balmy en vettig en totaal niet korrelig en droog. Hierdoor zie ik ook geen klontjes in mijn wimpers. Hij spreid de wimpers goed zonder spinnenpoot effect. Na twee laagjes van deze mascara ben ik helemaal blij met het resultaat. Gedurende de dag blijft de mascara goed op zijn plek en onder mijn ogen zie ik totaal geen zwarte spikkeltjes of vlekjes. Nog een pluspunt, deze mascara is easy to remove. Het staat op de verpakking en het is ook echt zo.

Ben jij nog op zoek naar een goede, betaalbare mascara? Ik kan niet anders dan deze mascara aanraden. Ik zou hem 100% opnieuw kopen!

Deze Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara kost € 6,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ben jij al bekend met het Kruidvat Merk? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: