fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Kruidvat Happy Harmony Douchemousse

Kruidvat Happy Harmony Douchemousse

Zoals jullie inmiddels weten ben ik trotse member van de #hartjekruidvatsquad. Een samenwerking waar ik onwijs blij mee ben! Eén keer in de maand krijg ik van Kruidvat een box vol toffe producten en in de vorige box zat o.a. de Kruidvat Happy Harmony Douchemousse. Over deze douchemousse heb ik al heel veel gelezen. In dit artikel deel ik mijn mening met je. Lees je mee?

Kruidvat Happy Harmony Douchemousse

The Ritual of Mehr dupe

Jazeker, deze Kruidvat Happy Harmony Douchemousse staat bekend als een dupe van The Ritual of Mehr. Kruidvat heeft dit zelf ook bekend gemaakt op hun TikTok pagina. Vroeger had deze lijn de naam Happy Buddha. Ik had hier al verschillende verhalen over gehoord en daarom was ik ook super blij om deze douchemousse te ontvangen.

Laten we eerst even inzoomen op de vormgeving. Eerlijk is eerlijk, het ziet er hartstikke fleurig en vrolijk uit. De flacon is feloranje met een opdruk van tropische planten en bloemen. De naam ‘Happy Harmony’ past hier natuurlijk perfect bij. De geur is een mix van sinaasappelbloesem en verkwikkend cederhout.

Kruidvat zegt: ‘De douchemousse biedt een intensieve verzorging voor je huid. Het toegevoegde softcomplex helpt de vochthuishouding van je huid te reguleren en beschermt haar tegen uitdrogen.’

Kruidvat Happy Harmony Douchemousse

Prijswinnende Kruidvat dupe

Oh en wat overigens ook leuk is om te weten, deze douchemousse is Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2023! Dit is een prijs die Kruidvat met meerdere producten heeft gewonnen. Net als de Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara. Ook echt een toppertje!

De mousse van deze Kruidvat Happy Harmony Douchemousse is heel vol en rijk. Hij voelt heerlijk zacht op de huid. Precies zoals een douchemousse hoort te zijn. En jazeker, de geur is echt precies hetzelfde als The Ritual of Mehr. Het is een heerlijke verkwikkende geur die echt zorgt voor een energieboost. Als je het mij vraagt kun je de mousse van Rituals echt prima vervangen door deze mousse van Kruidvat. Dezelfde douche-ervaring maar een stuk beter voor de portemonnee! Oh en heb jij liever een douchegel in plaats van een douchemousse? Niet getreurd, die is er ook!

Deze Kruidvat Happy Harmony Douchemousse kost € 2,89 (tip: hij is nu 1+1 gratis!)

Gebruik jij liever een douchegel of een douchefoam?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

6 Reacties

 1. 8 februari 2023 / 13:15

  Klinkt goed! Die moet ik ook maar eens gaan proberen. Ik gebruik nu wel eens die van HEMA als alternatief voor Rituals

 2. 7 februari 2023 / 21:00

  Ik heb hem ook, hij is zo lekker! Zelf ben ik echt een douchemousse persoon! Heeerlijk

 3. Jeanelle
  21 januari 2023 / 09:35

  Lijkt mij een heerlijk douche-product! Ik ben van de douche-foam, heerlijk dat schuim.

  • 13 februari 2023 / 09:46

   Ja deze is echt fantastisch 🍊