fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Shoppen met korting bij Loavies

Shoppen met korting bij Loavies

Loavies, één van mijn favoriete winkels voor kleding. Als je mijn blog geregeld leest of mij volgt op instagram dan is je dit vast niet ontgaan. Vorige week heb ik weer een aantal nieuwe items ontvangen van Loavies die ik je uiteraard in dit artikel ga laten zien. Daarnaast heb ik een hele toffe kortingscode voor je. Wil jij shoppen met korting bij Loavies? Lees dan zeker verder!

Loavies kortingscode

Zwart is inmiddels nagenoeg uit mijn kast verdwenen. Ik heb nog een paar zwarte basics zoals een pantalon, een trui, een top en enkellaarsjes maar daarna houd het toch wel echt ver op. Ik ben de laatste tijd zo dol op neutrale tinten zoals beige, off white en bruin. Ook in deze look voeren deze kleuren weer de boventoon.

Ik draag een jurk van Loavies. Deze jurk heeft een split aan de zijkant, een hoge hals, een ribstof en is mouwloos. Hij is er ook in het zwart maar ik ben uiteraard gegaan voor de jurk in de kleur ecru. De jurk is gemaakt van 45% Polyester en 55% Viscose, is lekker rekbaar, dik en zit fantastisch.

Spend my life surrounded by clothes – ecru – € 54,99

Onder deze jurk draag ik een witte top met lange mouwen. Deze top heeft een hoge hals en komt in een streepjes patroon. De top is gemaakt van 95% Polyester en 5% Elastane. Naast wit is hij ook in het zwart verkrijgbaar.

Take me – white – € 19,99

Om de look wat meer diepte te geven voeg ik toch een zwart item in. Juist ook omdat dit dan beter matcht met de panty die ik draag. Over de jurk besluit ik een zwart, lang gilet te dragen. Meteen ben ik van mening dat deze toevoeging mijn look echt helemaal afmaakt. Het gilet is van My Jewellery, mijn panty is van HEMA, het tasje is van Cowboysbag met een strap van La N’atelier en mijn chelsea boots zijn van NA-KD.

Zoals beloofd heb ik een hele fijne Loavies Kortingscode voor jullie. Heb je toffe items gespot? Je kunt ze nu shoppen met korting bij Loavies.

  •  De code LINDSEYBELJAARSX20 geeft 20% korting van 14 november t/m 16 november! Alleen dus nog vandaag en morgen. Wacht dus niet te lang met het vullen van je winkelmandje! #happyshopping

Heb jij veel items in je kast van Loavies?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: