fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Sieraden Adventskalender van Finaste

Sieraden Adventskalender van Finaste

Nog 2,5 week en het is december! Yes, zo snel gaat dat! Wij hebben inmiddels in het gezin al lootjes getrokken voor de cadeaus en een reservering geplaatst in een restaurant in Breda voor een kerstdiner. Stiekem kan ik niet wachten, ik heb er zoveel zin in! December is namelijk één van mijn favoriete maanden. Los van de feestdagen zijn mijn broer en schoonzus ook jarig en is het dus altijd een maand vol met gezelligheid, feestjes en borrels. Leuk!! Daarnaast is december natuurlijk de maand van de adventkalenders. In dit artikel vertel ik je meer over de Sieraden Adventskalender van Finaste. Off we go! 

Finaste Adventskalender Sieraden

Spark and shine, it’s Christmastime! Ieder jaar heb ik meerdere adventskalenders maar nog nooit eerder heb ik een adventskalender vol sieraden gehad. Waarom eigenlijk niet? Ik heb geen idee! Een kalender vol sieraden is namelijk eigenlijk echt super leuk! Deze Sieraden Adventskalender van Finaste bevat 10 exclusieve Finaste sieraden. Je kunt de sieraden zelf niet kiezen maar je kunt wel kiezen of je de kalender gevuld wilt hebben met gouden of met zilveren sieraden.

Ik draag zelf eigenlijk altijd gouden sieraden dus de keuze voor de kleur was voor mij heel snel gemaakt. Er zit overigens ook geen verschil in prijs als je kiest voor zilver of goud. Dat is natuurlijk goed om te weten. De adventkalender heeft een totale waarde van € 180,- terwijl je hem koopt voor € 49,95! Dat is natuurlijk echt een mega goede deal. De Advent Calendar bevat alleen sieraden uit nieuwe collecties & sieraden die speciaal voor deze Advent Calendar zijn ontworpen.

Deze Finaste Adventskalender Sieraden wordt geleverd in een prachtige, gouden zak met hierop een zwarte sticker en strikje met Finaste erop. In deze zak zit een zwart, dun doosje en in dit doosje zitten alle sieraden weer los in zakjes en doosjes. Ziet het er leuk uit? Jazeker! Mega leuk! Lekker feestelijk zo met het zwart en goud.

SPOILER ALERT! Ik heb alleen cadeau #1 opengemaakt en de rest van de adventskalender is nog gesloten. Uiteraard omdat ik hem heel graag wil bewaren voor december. Onderstaand lijstje heb ik dan ook heel snel gekopiëerd van de website zonder het zelf te lezen. Wil jij alvast weten wat er in de Adventskalender zit? Lees dan snel verder! Wil je de inhoud nog niet weten? Stop dan nu met lezen!
Inhoud Adventskalender Finaste 2022
  1. Fijn armbandje met hartje & steentje (€19,95)
  2. Verstelbare ring met dubbele waves (€14,95)
  3. Armband tennis & chain (€19,95)
  4. Oorknopjes met steentje (€9,95)
  5. Luxe ketting met klavertje (€24,95)
  6. Tennis earrings (€24,95)
  7. Satin armbandje met sterretje (€15,95)
  8. Foute Kerstketting (maar stiekem oh, zo mooi) (€19,95)
  9. Verstelbare ring met steen (€14,95)
  10. Musthave hoops (€13,95)

Als ik één puntje van kritiek mag geven, dan is het het aantal sieraden in de kalender. Het zijn er namelijk 10 en dat is natuurlijk best wel moeilijk te verdelen. Meestal lopen de adventkalenders van 1 t/m 24 december. Nu snap ik wel dat 24 sieraden te gek is maar ik ben wel van mening dat 12 items beter was geweest. Je kan dan namelijk heel makkelijk om de dag een cadeau open maken. Net wat makkelijker!

Je koopt deze kalender dus voor € 49,95 en je ontvangt een waarde van € 180,- aan sieraden. Het is echt een hele goede deal! Check de kalender op de website van Finaste.

Heb jij weleens een sieraden adventskalender gehad? En wat vind jij van deze Finaste adventskalender? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: