fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Leuk cadeau voor Vaderdag

Leuk cadeau voor Vaderdag

Zondag 16 juni is het Vaderdag. Bijzonder! Tot nu toe hebben mijn vriend en ik deze dag altijd aandacht gehad voor onze eigen vader en schoonvader. Maar, dit jaar is 16 juni extra speciaal want het wordt de eerste vaderdag van mijn vriend. Zo leuk! In november liet ik jullie weten dat er een kleintje op komst was en op 13 mei 2024 trotse ouders geworden van onze zoon Thijs. Natuurlijk is het tijd om hem in het zonnetje te zetten met vaderdag want, eerlijk is eerlijk, hij is de beste en leukste vader! Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag? In dit artikel geef ik je een aantal leuke cadeautips. Lees je gezellig met mij mee?

Natuursteen armband als cadeau

Wanneer we een feestje hebben of een avondje uitgaan draagt mijn vriend graag een toffe armband. Qua sieraden is dit het enige wat hij draagt. Ringen en kettingen zijn totaal niet zijn ding maar een stoer armbandje zeker wel. Bij Stoney Bracelets spotte ik een prachtige natuursteen armband. Deze armbanden worden handgemaakt in Nederland. Ze hebben enkele armbanden maar ook toffe sets van twee en drie armbanden. Natuursteen staat natuurlijk bekend om de helende en energetische eigenschappen. Dit is iets waar je natuurlijk in moet geloven maar ik vind het sowieso een mooie extra boodschap aan een cadeau. Zo wordt de keuze van de armband toch een stuk persoonlijker. Uiteraard is het leuk om de eigenschappen van de natuursteen te vertellen als je het armbandje cadeau geeft.

Tip: kies voor matchende armbanden. Ze hebben uiteraard ook natuursteen armband dames.

Fotolijst

Fotolijsten en prints zijn natuurlijk in alle maten en kleuren verkrijgbaar. Nu zijn wij kersverse ouders en maken we gemiddeld nog zo’n 100 foto’s van onze baby per dag. Want, eerlijk is eerlijk, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Thijs trekt gekke bekjes en we kunnen regelmatig een lachje ontdekken. Zo schattig! Ik weet dan ook zeker dat ik mijn vriend onwijs blij zou maken met een fotolijst met hierin een prachtige foto van onze zoon. (Oké en ik geef het toe, ik maak mijzelf hier ook blij mee, haha!) Een mooie fotolijst die prachtig matcht in ons interieur, sounds good! 

Knutselwerkje

En dan, last but not least, een knutselwerkje. Dit doet mij meteen denken aan vroeger, toen maakte we op school altijd knutselwerkjes met vader- en moederdag. Met een baby is dat nog een beetje lastig maar ik zit te denken aan het stempelen van zijn handjes en voetjes op een canvas met hierbij een leuke tekst. Dat is best cute toch? Heel schattig voor de eerste vaderdag, als je het mij vraagt. Dit idee moet ik nog verder uitdenken en misschien dat ik nog wat inspiratie ga opdoen op Pinterest. Het eindresultaat zal ik uiteraard met jullie delen!

Wat vind jij een leuk cadeau voor Vaderdag?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.