fbpx
17   34
58   258
41   84
60   177
40   226

Paars pak van Jansen

Paars pak van Jansen

Oh yeah! Ik heb het perfecte pak ontvangen. Een paars pak van Jansen Amsterdam. De fit en de kwaliteit is zo mooi! Uiteraard ga ik je in dit artikel alles vertellen over mijn nieuwe aanwinst en laat ik je ook zien hoe ik hem graag style. Benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee.

Tweedelig dames pak paars

Laat ik eerst Jansen Amsterdam even voorstellen. Vroeger beter bekend als Juffrouw Jansen maar begin dit jaar hebben zij de switch van naam gemaakt naar Jansen Amsterdam. Het is een damesmerk, vanzelfsprekend uit Amsterdam, dat mode creëert met respect voor mens en planeet. De producten worden met aandacht, passie en liefde vervaardigd. Qua doelgroep ligt de leeftijd op vrouwen van gemiddelde leeftijd. Ze hebben stijlvolle en chique items maar zeker ook items met een speelse twist. Ik vind hun collecties altijd erg leuk en werd op slag verliefd op dit paars pak van Jansen.

Tijdens mijn citytrip naar Newcastle besloot ik dit pak mee te nemen. Waarom? Omdat hij natuurlijk super veelzijdig is. Met één pak heb je gelijk voor 3 dagen een toffe outfit. Dag 1 – tweedelig pak, dag 2 – jeans met de paarse blazer, dag 3 – paarse pantalon met een toffe blouse. Echt ideaal!

Het pak is gemaakt van een prachtige kwaliteit en de kleur is echt heel mooi donkerpaars. Wist je trouwens dat paars de trendkleur is van dit najaar? Love it! Hij zit echt als gegoten, super comfortabel en de fit is lekker oversized. Ik combineer hem met een wit t-shirt en stoere sneakers van Maruti. Natuurlijk kan je dit pak ook zakelijk stylen met een mooie zwarte laars met hak en chique zwarte blouse eronder. Je kunt er zoveel kanten mee op. Echt fantastisch!

  • Relaxed-fit blazer met fake klepzakken – € 189,95
  • Relaxed-fit pantalon met siernaden – € 139,95
    • Uiteraard verkrijgbaar bij Jansen Amsterdam.

Draag jij ook graag pakken? Wat vind je van de kleur paars?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: