fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Damestrends lente en zomer 2024

Damestrends lente en zomer 2024

Ik schrijf dit artikel op een hele zonnige dag en heb helemaal de lentekriebels te pakken. Mijn preggo wintergarderobe ben ik ook meer dan beu en ik kan niet wachten om deze te verruilen voor een heerlijke lente en zomer garderobe. Het is daarom tijd om te gaan kijken naar de trends van dit seizoen. Ben jij benieuwd naar de Damestrends lente en zomer 2024? Lees dan zeker met mij mee.

Dames modetrends lente/zomer 2024

Spijkerstof / denim

Eerlijk is eerlijk, is spijkerstof ooit uit de mode? Volgens mij niet. Maar goed, je ziet het natuurlijk het ene seizoen wel wat meer dan het andere seizoen. In de lente en zomer van 2024 wordt de spijkerstof wel leuk met een twist ingezet. Vorig jaar zagen we de midi- en maxirokken al in de lange denimstoffen. Deze rokken zie je nog steeds. Je mag hem nu alleen combineren met een giletje in spijkerstof of een leuk spijkerjasje. Dit hoeft trouwens niet in dezelfde spijkerstof te zijn. Je mag licht- en donker en grijs gewoon door elkaar dragen. De trend wordt ook wel double denim genoemd.

Color!

Kleur, kleur, kleur! De ton-sur-ton trend met beige, crème en ecru begint langzamerhand naar de achtergrond te verdwijnen. In het voorjaar van 2024 gaan we juist hele kleurrijke outfitjes zien. Je zag deze dit najaar ook wel maar toen was de trend colorblocking. Oftewel, tegengestelde kleuren zoals roze en groen met elkaar combineren. Deze colorblock trend is juist uit de mode. We zien nu outfits met een ton-sur-ton in felle kleuren. Heb je een knalgroene pantalon? Draag er dan ook een knalgroene blouse of knalgroen shirt op. Te kleurrijk? Never!

Co-ord

Heb jij vorig jaar heel veel co-ord setjes gekocht? I’m with you! Maar, niet getreurd, ook in het voorjaar van 2024 zijn ze nog helemaal on trend. Je kunt deze leuke fitjes van vorig jaar dus ook dit jaar nog gewoon rocken. Wel zo fijn! Ik ben zelf dol op co-ord setjes en vind ze echt ideaal te combineren. Samen als één set is het eigenlijk altijd goed maar ook los zijn de items leuk te stylen. Zo creëer je telkens een nieuw lookje. Ik ben fan en dus blij dat de trend nog even blijft hangen!

Dit is een greep uit de damestrends lente en zomer 2024. Welke trend vind jij het leukst? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: