fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Favorieten van oktober 2022

Favorieten van oktober 2022

Het is vandaag gewoon 2 november. Hoe bizar? Het voelt nog helemaal niet zo. Maar dat komt wellicht ook omdat we ineens weer heerlijke warme en zonnige dagen hebben gehad. Hoe vaag? Anyways, uiteraard luid ik de nieuwe maand niet in zonder mijn favorieten van oktober 2022 te hebben besproken. Lees snel mee!

Beige tas van Cowboysbag

Beige tas van Cowboysbag

Begin oktober ontving ik deze toffe beige tas van Cowboysbag. Ik heb best wel veel tasjes in allerlei kleuren zoals zwart, off white, bruin, roze en goud. Maar, op de een of andere manier, had ik nog geen beige tasje. Het was hoog tijd om hier verandering in te brengen. Ik mocht een tas uitzoeken bij Cowboysbag en na het zien van deze tas was mijn keuze eigenlijk snel gemaakt. Ik vind het model super leuk en de kleur is echt perfect.

Ontbijt hotspot in Breda

Ontbijten in Breda

In het eerste weekend van oktober hebben mijn vriend en ik genoten van een weekendje weg in Breda. We sliepen in het Ingenhousz maar ontbeten bij Koffiebar Sowieso. Absoluut een ontbijt hotspot in Breda en mijn favoriete ontbijtje van oktober. Met pannekoeken maak je mij sowieso altijd super blij en als het dan ook nog in combinatie met vers fruit en yoghurt is dan kan mijn dag niet meer stuk.

Koffiebar Sowieso, Nieuwstraat 46 te Breda. 

Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse

Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse

In oktober ben ik op het hoofdkantoor van Kruidvat geweest om een video op te nemen. Een reel welke nog op het kanaal van Kruidvat wordt gepubliceerd. No worries, zodra hij online staat zal ik even een seintje geven. Anyways, bij deze shoot werd een mousse gebruikt om mijn haar te verstevigen. Mijn haar bleef de hele dag zo goed zitten dat ik thuis direct deze Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse tevoorschijn heb getoverd. Sinds de shoot gebruik ik steevast een mousse in mijn haar. Ik breng het aan nadat ik mijn haar heb gewassen en ervaar echt meer stevigheid en volume in mijn haar. Nice!

Weer actief op TikTok

TikTok

Yes! Ik ben weer actief op TikTok! In oktober was TikTok dan natuurlijk ook vanzelfsprekend mijn favoriete app. Waar ik TikTok echt maandelang links heb laten liggen is daar in oktober absoluut verandering in gekomen. Iedere dag scroll ik lekker fanatiek in de app, doe ik inspiratie op en meerdere keren per week plaats ik een nieuwe TikTok. Heb jij ook TikTok en ben je actief? Stuur me even een berichtje. Het lijkt me leuk om elkaar te volgen!

Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover

Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover

Last but not least, deze Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover. Wat een fijn product is dit zeg. Toevallig was begin oktober mijn makeup remover op en was het tijd voor een nieuwe. Voor mijn blog ontvang ik natuurlijk geregeld perspakketjes waardoor ik dit soort producten altijd op voorraad heb. Mijn oog viel op de makeup remover van Clay en Glow en dus heb ik deze in gebruik genomen. Wat bleek? Hij is fantastisch. Ik ben er ontzettend over te spreken en heb hem al de hele maand in gebruik.

Favorieten van oktober 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van oktober 2022! Als je één favoriet van oktober mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: