fbpx
87   161
48   179
31   69
68   138
25   273

Weer actief op TikTok

Weer actief op TikTok

In april 2020 plaatste ik mijn eerste TikTok. Yes, corona made me do it! Om eerlijk te zijn was het van korte duur want in september 2020 plaatste ik mijn laatste TikTok. En daarna bleef het lang stil. Tot augustus 2022, zo´n twee jaar later. Ik was samen met mijn vriend aan het genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk. Ik had wel hele nieuwe inspiratie en besloot weer actief op TikTok te worden.

 

Op 22 augustus 2022 plaatste ik mijn eerste tiktok van 2022. Dit was een TikTok die op dat moment mega on trend was. Deze TikTok is gefilmd door mijn vriend aan de Gorges du Verdon in Castellane, Zuid-Frankrijk. Vanaf dat moment had ik helemaal de smaak weer te pakken. Sinds die dag t/m vandaag heb ik 21 TikToks geplaatst. Yep, ik ben lekker op dreef en niet van plan weer te stoppen met TikTok.

Frankwachting over TikTok

Mijn trigger was het lezen van een artikel op Frankwatching. Dit artikel ging over de Social Media trends van 2022 en hierin werd duidelijk gemaakt dat we echt niet meer om TikTok heen kunnen. Daarnaast blijft het platform groeien qua populariteit en heeft het betere algoritmes dan Instagram. Wist je trouwens dat TikTok zichzelf geen Social Media platform noemt maar een Entertainment-platform? #funnyfact

Mijn content op TikTok is erg uiteenlopend. Natuurlijk ligt de focus op Beauty en Fashion, net zoals bij mijn blog en mijn instagram. Maar op TikTok vind ik het ook leuk om dagvlogs te delen en wat leuke scetches en dansjes. Dat ik weer actief op TikTok ben heeft uiteraard verder geen invloed op mijn content die ik deel op Instagram en mijn blog. Dit blijft gewoon precies zoals jullie van mij zijn gewend!

Heb jij TikTok? Neem zeker een kijkje op mijn account (@lindseybeljaars) Natuurlijk wordt een follow mega gewaardeerd X 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: