fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover

Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover

Skincare, het is o-zo belangrijk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. In dit artikel review ik de Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover. Voor mij is Clay and Glow een heel bekend merk. Ik heb er meerdere producten van in gebruik op dit moment en ben er altijd onwijs over te spreken. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar dit gloednieuwe product en vertel je er in dit artikel alles over. Let’s goo!!

Schuimende make-up remover

Het reinigen van je gezicht is natuurlijk de eerste stap in je skincare routine. Misschien ook wel meteen de belangrijkste stap. Het reinigen van mijn huid sla ik echt geen dag over en doe het trouw iedere ochtend en avond. Heerlijk, een schone huid!

Deze van Clay en Glow ziet er natuurlijk weer helemaal on fleek uit. Ik had niet anders verwacht van het merk. Lekker roze, lekker fancy. Niets op aan te merken! Het is een doorzichtige flacon waardoor je goed ziet hoeveel product er nog in de flacon zit. Daarnaast pomp je het product uit het flacon met een pompsysteem. Perfect, lekker hygiënisch.

Lees ook –> Clay And Glow Avocado Masker

Deze make-up remover belooft de pH-waarde van de huid te behouden en hierdoor beschermt het product tegen uitdrogen. Hij verwijdert non-waterproof make-up en vuiligheid en hydrateert voor een gezonde glow. Sounds good! 

Gebruiksaanwijzing Clay and Glow Makeup Remover

 1. Breng een kleine hoeveelheid aan op de (vochtige) huid en masseer goed in.
 2. Wrijf vooral goed over je wimpers en wenkbrauwen om alle make-up resten te verwijderen.
 3. Vervolgens spoel je, je gezicht af met warm water of een warm gezichtsdoekje.
 4. Je kunt nu verder met de volgende stap van je skincare routine!

Natuurlijk heb ik deze gebruiksaanwijzing netjes gevolgd. In de flacon lijkt het product waterig maar zodra je gaat pompen wordt het dus een foam. Het is een fluffy schuim dat heerlijk ruikt en prettig aanvoelt op mijn huid. Hij verwijdert mijn make-up goed, zelfs mascara is geen moeite voor deze Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover. Ik gebruik hem zelf op een vochtige huid maar droog werkt hij eigenlijk net zo goed. Boenen is niet nodig, het is echt heel mild. Na gebruik voelt mijn huid schoon maar zeker niet droog en trekkerig aan. Ik ben dus heel erg blij met dit product!

Deze Clay and Glow Foaming Micellair Makeup Remover bevat 150ml. en kost € 20,95

 • Good to know, deze make-up remover is:
  • Vrij van alcohol, PEGS en parabenen
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd
  • Dierproefvrij en vegan (PETA approved)
  • Gemaakt in Nederland

Heb jij weleens een product van Clay and Glow geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: