fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Beige tas van Cowboysbag

Beige tas van Cowboysbag

Ken je het merk Cowboysbag? Ik al een hele tijd. Volgens mij had ik mijn eerste Cowboysbag al op de Middelbare school! Het is een prachtig merk dat ik even uit het oog verloren ben. Tot afgelopen weekend! Ik ontving namelijk een beige tas van Cowboysbag. Net voordat wij naar Breda vertrokken om gezellig een weekendje weg te gaan. De keuze welke tas ik zou meenemen was natuurlijk heel snel gemaakt. In dit artikel laat ik je graag mijn nieuwe tas zien. Lees je mee?

BAG BORNESS in SAND

Om precies te zijn is dit dus Bag Borness in de kleur Sand van het merk Cowboysbag. Wellicht heb je de post al voorbij zien komen op mijn instagram? Het model in combinatie met de kleur sprak me echt meteen aan. Het is een mooie, basic beige tas maar toch met wat western details. De tas is gemaakt van leer en bevat zilverkleurige hardware. Niet shiny zilver maar meer gunmetal. Het hoofdvak sluit door middel van een magneetsluiting en in de tas heb je nog 1 open en 1 ritsvak. Aan de buitenkant zit ook nog een achtervak met een ritssluiting. Als je het mij vraagt echt een top tas in precies het juiste formaat, zeker voor een dagje in de stad!

Zoals je weet ben ik helemaal in de beige vibes! Ik combineer mijn beige tas van Cowboysbag dan ook vooral met lichte items. Ik draag een beige, oversized spijkerjas met teddy voering van Gina Tricot. Hieronder draag ik een beige top van Maison Scotch via Omoda. De jeans is een baggy jeans, ook van Gina Tricot. Mijn schoenen maken de look helemaal af. Dit zijn sneakers van Maripé.

We hebben echt een onwijs tof weekend gehad in Breda. Ik ga hier binnenkort van alles van delen op mijn blog. Een fotoverslag, leuke hotspots in de stad etc. Houd mijn blog dus zeker in de gaten als je hier benieuwd naar bent.

Wat vind jij van mijn nieuwe, beige tas van Cowboysbag?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: