fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Dames modetrends van herfst en winter 2022

Dames modetrends van herfst en winter 2022

We zitten middenin de herfst. Zonnige dagen wisselen zich af met druilerige dagen en de zomerjurkjes en zomerrokjes zijn nu toch echt tijdelijk even de kast uit. Althans, bij mij! Ik heb namelijk een lente/zomer garderobe en een herfst/winter garderobe en ik wissel deze altijd met elkaar af omdat het simpelweg niet in mijn kast past. Ik heb dus op zolder een extra kast zodat ik kan wisselen. Is jouw herfst en winter 2022 garderobe nog niet helemaal compleet en wil je dit jaar helemaal on trend zijn? Lees dan zeker dit artikel. Ik bespreek namelijk de Dames modetrends van herfst en winter 2022. Let’s go! 

Modetrends herfst/winter ’22

Qua fashion vind ik de herfst en winter altijd ontzettend leuk. Omdat het kouder is buiten kun je gaan variëren met verschillende stylen en laagjes. Je kunt net wat meer creativiteit kwijt in je outfits dan in de lente en zomer. Zoals ieder jaar zijn bepaalde items net wat meer on trend dan andere en ik ga je precies vertellen met welke items jij helemaal de fashionista bent dit seizoen.

Multitasker

Deze trend kun je eigenlijk niet gemist hebben. Onder dit categorie vallen bodywarmers, gilets en vesten. Oftewel, items die je overal over heen kunt gooien. Ze zijn trendy, warm en maken jouw outfit helemaal af! Ik heb zelf diverse bodywarmers en lange gilets in mijn kast en gooi ze echt overal overheen. Ze pimpen een basic outfit net even wat op. Oh en een leuke tip: voor mannen zijn casual overhemden ook helemaal hip. Dus, een t-shirtje en hieroverheen een losvallend, oversized overhemd. Helemaal leuk. Mijn advies is om eens bij Diesel te kijken, zij hebben hele leuke items.

Speciale breisels

Ik ben dus echt het type dat dol is op truien. Zodra het wat kouder begint te worden zie je mij al snel lopen in een trui met een jeans en sneakers. Lekker basic maar o-zo comfy. Gebreide truien zijn mijn favoriet en gelukkig zijn deze nu dus helemaal in de mode. Thank god! Ik heb ze in alle kleuren, alle maten, met printjes, zonder printjes. Heerlijk om mee af te wisselen! Bij Omoda spotte ik de Roest Selected Femme Trui Scarlett Ls Knit. Een heerlijke trui met roze en roestbruine strepen. Zo leuk! Die staat dus nu op mijn wishlist.

Blazers

Blazers, blazers en nog meer blazers. Echt in alle kleuren en maten maar het liefst een beetje oversized. Je kunt een blazer ook echt overal op dragen. Op een jeans, op een pantalon, op een rokje, over een jurk heen, het kan allemaal. Is de blazer lang genoeg? Tailleer hem met een riem, draag er een witte blouse onder en je hebt een nieuw jurkje. Naast dat je de blazers in alle kleuren ziet, zie je ze op dit moment ook in allerlei verschillende stoffen. Een zwarte leren blazer? Yes, go girl!

Wat vind jij van deze Dames modetrends van herfst en winter 2022? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: