fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse

Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse

Ik heb in al de jaren dat ik blog natuurlijk geregeld een mousse gereviewd. Maar, ik kwam erachter dat dit vooral een cleansingmousse of een showermousse is. Geen mousse voor het haar. Niet gek ook want ik gebruikte dit voorheen dus ook echt nooit. Daar is echter verandering in gekomen. In dit artikel vertel ik je alles over de Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse. Lees je mee?

 

Haarmousse van Wella Professionals

Twee weken geleden was ik in Heteren in de studio van Kruidvat. Ik was hier om een reel voor de Instagram van Kruidvat op te nemen. Deze staat op dit moment nog niet online maar zodra deze online staat laat ik het jullie uiteraard weten. Anyways, de reel heeft te maken met mijn haar. Nu weet je vast wel dat ik echt super stijl en glad blond haar heb. Het is met mijn haar heel lastig om volume en stevigheid te krijgen. Bij de shoot van Kruidvat maakte een styliste mijn haar nat en deed er een verstevigende mousse in. Ik was meteen enthousiast. Wow! Dit maakte echt verschil! Meer volume en wat stroever haar waardoor het net wat meer stevigheid en textuur kreeg.

Eenmaal thuis ben ik gelijk mijn kast ingedoken. Zo’n mousse had ik uiteraard wel in mijn stash. Ik pakte de Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse en begon meteen met experimenteren. Eigenlijk deed ik precies hetzelfde als de styliste. Ik waste mijn haar onder de douche en bracht er, na de conditioner, de mousse in aan. Jep, in nat haar!

Volume mousse

De tip is om de mousse heel goed aan te brengen in de aanzet. Echt bij de wortels dus! Vervolgens ga ik op z’n kop hangen en föhn ik mijn haar droog op een warme stand. Het resultaat met deze haarmousse van Wella is echt meer volume vanaf de aanzet. Het product zelf is lekker luchtig en ruikt heerlijk. Natuurlijk precies wat je van een mousse van Wella verwacht. Maar, de werking is dus ook echt top. Absoluut meer volume en meer structuur! Het fijne idee achter deze Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse is dat hij dus ook die ‘protection’ heeft. Hij beschermt het haar dus ook tegen hitte van stylingsapparaten. Wel zo fijn als je na het aanbrengen van de mousse een föhn gebruikt.

Deze mousse heeft een Ultra Strong Hold, nummer 5. De sterkste mousse van Wella in het assortiment. Echt geloof mij, probeer hem! Ik ben echt zo blij met deze ontdekking en heb, sinds de shoot van Kruidvat, deze mousse steevast gebruikt. Grappig hè? Want voor die shoot deed ik, los van mijn haarwasroutine, nooit iets van product in mijn haar. What a change! 

Deze Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Mousse bevat 200ml. en kost € 6,44 bij Notino.

Gebruik jij vaak een haarmousse? Zo ja, wat is je favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: