fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Ontbijt hotspot in Breda

Ontbijt hotspot in Breda

Afgelopen weekend was ik samen met mijn vriend een nachtje in Breda. Het is een stad die wij beiden goed kennen. We wonen in de buurt en uitgaan en naar de stad gaan was bij ons steevast in Breda. Daarnaast hebben we allebij in Breda gestudeerd en mijn vriend zelfs nog een tijdje op kamers gewoond. Grappig dus om eens een weekendje weg te gaan in een hele bekende stad. Een aanrader, kan ik je vertellen. Bij een ontbijt hotspot in Breda hebben we ontbeten en over deze leuke hotspot vertel ik je graag alles in dit artikel. Let’s go!

Vegan ontbijt in Breda

Stedentripjes vind ik zo heerlijk! In een stad zijn er altijd zoveel leuke tentjes met heerlijke ontbijtjes en verse koffie. Tijdens ons weekendje in Breda sliepen we in het Ingenhousz in Breda. Een fantastisch hotel waar ik binnenkort, in een artikel, absoluut ook alles over ga vertellen. Maar, in plaats van gebruik te maken van het hotelontbijt, hebben we ontbeten in de binnenstad van Breda.

De ontbijt hotspot in Breda waar ik het over heb is Koffiebar Sowieso. Je vindt deze koffiebar in een rustig straatje, vlakbij het Liefdesgesticht en Parkeergarage de Barones. Wat mij meteen opviel is de gezellige en huiselijke sfeer. Het is echt net of je een woonkamer binnenstapt. Zo knus!

 

De gehele ontbijtkaart is vegan en is te bestellen tot 12:00 uur. Van een açaibowl tot heathy pancakes en van een french toast tot bananenbrood, Koffiebar Sowieso heeft het op de ontbijtkaart staan. Bijna alle gerechten worden geserveerd met huisgemaakte granola, vers fruit en kokosrasp. Ik koos voor de Sweet Pancakes met een verse gemberthee en mijn vriend koos voor de French Toast met een kop zwarte koffie. De smaak? Fantastisch! We hebben echt onwijs genoten van dit vegan ontbijt in Breda!

Koffiebar Sowieso, Nieuwstraat 46 te Breda. 

Heb jij al van deze ontbijt hotspot in Breda gehoord? Naast ontbijt kun je bij deze bar ook terecht voor een bakje koffie, een heerlijke lunch of een high tea! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: