fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Hoe stel je een leuke outfit samen met blazers?

Hoe stel je een leuke outfit samen met blazers?

Iedereen weet dat je met een goede basic ‘eindeloos’ kunt doorgaan. Een van die goede basics om te hebben -ongeacht het seizoen- is een blazer. Toch vinden veel mensen een blazer ingewikkeld om te combineren met hun outfit. Het wordt vaak nog gezien als iets voor mannen of wat zakelijker. Een blazer is echter juist hét item wat jouw outfit helemaal af kan maken. In dit artikel bespreken we een aantal voorbeelden over hoe je een blazer kunt combineren.

Zo combineer je een blazer

Een blazer dragen als pak

Als echte powervrouw is er geen betere manier om je kracht uit te stralen dan met het dragen van een pak. Een blazer kun je dus goed combineren met een bijpassende broek. Pluspunt: je kunt het ook los van elkaar dragen.

De blazer van een man

Oversized is helemaal hip, ook voor blazers. Heeft jouw vriend een paar maten groter? Dan is het leuk om eens in zijn kast te koekeloeren. Draag zijn blazer met een strakker t-shirt eronder en je creëert een vrouwelijke en stoere look.

Met je favoriete jeans

Niets leuker dan een blazer combineren met je favoriete jeans. Zo krijg je een casual-chic look die je vrijwel elk moment van de dag kunt dragen. Een van onze favorieten zijn de coole Yaya blazers. Perfect om te stylen met jeans.

Een blazer met riem

Ben je bang dat je je taille verliest als je een blazer draagt? Dat hoeft gelukkig helemaal niet het geval te zijn. Je kunt namelijk makkelijk je taille terugkrijgen met het dragen van een riem over je blazer heen. Zeg maar hoi tegen je zandloperfiguur!

Een blazer als jurk

Wanneer je blazer lekker lang is, kun je deze ook gewoon dragen als jurk. Super sexy met hoge laarzen eronder. Tip: doe er een strakker shortje onder. Zo weet je zeker dat je op de fiets of met een windvlaag ook veilig blijft en niet iedereen in één keer jou in je ondergoed ziet staan.

Een blazer als jas

Zoals je ziet kun je alle kanten op met een blazer. Je kunt er zelfs voor kiezen de blazer als jas te dragen. Ideaal in de lente, zomer en warme herfstdagen. Koop een maatje groter of kies voor een oversized model als je er bijvoorbeeld een dikke trui onder wilt dragen.

Hoe stel je een leuke outfit samen met blazers? Zo dus! Draag jij vaak een blazer? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: