fbpx
12   28
65   134
96   453
53   136
73   89

Favorieten van februari 2022

Favorieten van februari 2022

WooooHoooo! Het is gewoon maart. Heb je enig idee hoe blij ik daarmee ben? Het wordt tijd om de winter achter ons te laten. Ik heb echt zoveel zin in de lente! Maar uiteraard is het eerst tijd om mijn favorieten van februari 2022 te bespreken. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee!

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

In januari kreeg ik deze oogcrème van Clinique toegestuurd. Mocht je mijn blog al langer volgen dan weet je waarschijnlijk wel dat ik echt fan ben van het merk Clinique. Ik was dan ook zo nieuwsgierig naar dit product dat ik direct gestart ben met het testen van de crème. Mijn mening? Het is een super fijne oogcrème en ik gebruik hem nu nog steeds iedere ochtend en avond in mijn skincare routine. Dat potje gaat zeker op!

Deze Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream bevat 15ml., kost € 58,50 en is o.a. te koop bij o.a. Ici Paris XL

Nieuwe collectie van YAYA

Zwart is inmiddels bijna compleet uit mijn kast verdwenen. Mijn zwarte items hebben plaatsgemaakt voor beige, bruine, witte of juist kleurrijke items. Ik zag de nieuwe collectie van YAYA the Brand en was eigenlijk meteen verkocht. Dit is gewoon echt helemaal mijn ding. Daarnaast kreeg ik direct de lentekriebels dus dat is een goed teken. Uiteindelijk mocht ik drie items van het merk uitzoeken en die heb ik combineert in één look. Tof toch? Ik ben er blij mee en heb de items al meerdere keren gedragen.

  • Dit beige, lange vest kost € 109,95
  • Dit oudroze vest kost € 99,95
  • Deze beige denim kost € 79,95

Een mooie kattenbak

Stiekem is natuurlijk vooral Sjakie, onze lieve kat, heel erg blij met deze prachtige kattenbak. Tof design, vind je niet? Hij staat echt perfect in ons huis en zijn er echt heel blij mee. De oude, lelijke kattenbak hebben we direct weggegooid en nu staat deze te shinen. Gelukkig wist Sjakie hem meteen te vinden en is het wisselen van de bak totaal geen probleem geweest.

Je koopt deze kattenbak voor € 132,50 bij PETLUX.

  • met de code Lindsey25 krijg je nu 25% korting bij PETLUX. (geldig tot 27 maart 2022)
  • Ze hebben ook andere producten in het assortiment, zoals een mooie voerbak en kattenmand.

Skin Regimen Ginger Cleansing Oil

Dit merk was voor mij totaal nieuw. Heel tof om weer eens een nieuw merk te ontdekken. Dit is een hele rijke en volle gezichtsreiniger die ik vooral in de ochtend heel erg prettig vind. Door de gember is hij heel lekker verfrissend en verkwikkend. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan en ik gebruik hem standaard iedere dag tijdens het douchen. Het is daarnaast een hele mooie flacon in de badkamer en de pompflacon werkt handig.

Deze Skin Regimen Ginger Cleansing Oil bevat 150ml., kost € 42,- en is te koop via www.comfortzoneskin.nl

Wasmiddelen van The Laundry Story

Oeh en dan nog een nieuwe ontdekking, wasmiddelen van The Laundry Story. Inmiddels was ik al de hele maand met deze producten en ben ik er echt heel erg tevreden over. De producten ruiken echt heerlijk en doen precies wat ze beloven. Daarnaast heb ik voor het eerst wasparfum ontdekt en ook dat is echt super chill. Nu ruikt mijn was nog lekkerder. Echt een aanrader!

  • Uiteraard heb ik een hele leuke kortingscode voor je! De kortingscode is Lindsey10 en geeft je 10% korting bij Washok!

Favorieten van februari 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van februari 2022! Als je één favoriet van februari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. 8 maart 2022 / 16:01

    Wat leuk om te lezen.
    Wat vind ik die kattenbak er super uit zien.