fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

Skincare is zo ongelofelijk belangrijk! Iedere ochtend en avond voer ik braaf mijn skincare routine uit. Eén product dat ik in beide routines nooit oversla is een oogcrème. Inmiddels heb ik al heel wat verschillende oogcrèmes uitgeprobeerd. In dit artikel ga ik je alles vertellen over de gloednieuwe Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream. Ben jij benieuwd naar deze oogcrème van Clinique? Lees dan met mij mee.

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

Oogcrème van Clinique

Laat ik jullie eerst vertellen dat ik echt een mega fan ben van het met Clinique. Ik heb inmiddels heel wat producten van hun skincare geprobeerd en ben er echt altijd over te spreken. Ik was dan ook mega excited toen ik een perspakketje ontving met hierin deze nieuwe Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream.

Lees ook –> Custom-blend huidverzorging met Clinique iD

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

Waarom is oogcrème nu zo belangrijk? Dat is omdat de huid rondom de ogen dun en gevoelig is. Oogcrème helpt de huid rondom de ogen te versterken en zichtbaar gladder en resistenter te maken. Uiteraard zorgt dit er, op lange termijn, voor dat je de komst van fijne lijntjes/rimpels wat uitstelt en het verminderd donkere kringen. Hoe dunner de huid onder je ogen wordt, hoe zichtbaarder de donkere kringen namelijk worden. Het liefst stel ik beide zo lang mogelijk uit. Vandaar dat ik dus fanatiek, iedere ochtend en avond, smeer met oogcrème.

Deze oogcrème zit in een typische Clinique verpakking. Het doosje is, zoals we van Clinique gewend zijn, mintgroen met hierop alle informatie. Daarnaast zie je ook de verpakking al op de kartonnen verpakking. De oogcrème zit namelijk in een mooi, donkerpaars potje met een zilveren deksel. Ik vind de verpakkingen van Clinique altijd heel erg mooi en dat is, naar mijn mening, bij deze oogcrème niet anders.

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream

Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream review

Tijd om de Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream te testen! Het eerste wat me opvalt, bij het opendraaien van het potje, is de geur. Die is echt heel erg lekker! De oogcrème is vrij dik en dat is ook precies wat ik verwacht bij een anti-rimpel oogcrème. De crème is geschikt voor ieder huidtype maar zal vooral bij een droge huid goed uit de verf komen. Nu heb ik hier altijd vooral last van in de winter dus qua timing komt deze review perfect uit! Ik heb besloten deze oogcrème van Clinique in mijn avondroutine toe te passen. Juist omdat het een vrij dikke oogcrème is vind ik hem fijner in de avond zodat hij de hele nacht lekker zijn werk kan doen. In de ochtend kies ik bij voorkeur een wat minder dikke oogcrème zodat ik vlot verder kan met mijn make-up routine. Ga ik deze oogcrème met heel veel plezier gebruiken? Ja, 100%! Hij is erg fijn! Zou ik hem opnieuw kopen? Wellicht gezien de prijs niet. Maar dat is dan ook mijn enige minpunt.

Deze Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream bevat 15ml., kost € 58,50 en is o.a. te koop bij o.a. Ici Paris XL

Gebruik jij iedere dag een oogcrème?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 7 februari 2022 / 14:45

    Ik heb hem ook al een keer gebruikt! Ik vond geur idd ook echt lekker. Voor mij was het allen helaas geen match