fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Wasmiddelen van The Laundry Story

Wasmiddelen van The Laundry Story

Bij wasmiddel denk je vast aan de welbekende merken die verkrijgbaar zijn in de supermarkt en al talloze keren voorbij zijn gekomen op de reclame op televisie. Maar heb je weleens gehoord van de wasmiddelen van The Laundry Story? Nee? Nou geloof mij, dan moet je heel eventjes verder lezen. Ik ga je er namelijk alles over vertellen. Let’s go!

Wasmiddelen van The Laundry Story

Wasmiddel

Wasmiddel gebruiken we waarschijnlijk allemaal wel. Ik heb meestal drie verschillende soorten wasmiddel in huis, namelijk voor gekleurde-, witte- en zwarte was. In het begin gebruikte ik altijd wasmiddel in poedervorm maar sinds een tijdje ben ik overgestapt naar vloeibaar wasmiddel en daar ben ik erg over te spreken. Van The Laundry Store ben ik op dit moment drie verschillende soorten wasmiddel aan het gebruiken, namelijk:

 • Extra hygiënisch wasmiddel
  • Een extra krachtig wasmiddel voor bijvoorbeeld je sportkleding of vieze sokken. Wel zo hygiënisch.
 • Bontewasmiddel
  • Ideaal voor bij de handdoeken, sokken en het ondergoed.
 • Eco Line wasmiddel
  • Goed voor onze planeet én het wasmachine. Met 100% oppervlakte actieve stoffen van natuurlijke oorsprong.

Vind je het lastig om jouw wasmiddel te doseren? Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wist je trouwens dat we al snel veel te veel gebruiken? Volgens The Laundry Store is de volgende dosering degene die je in het achterhoofd kunt houden:

 • Een scheut van ongeveer 25 milliliter is voldoende voor een trommel van 4-5kg met een normale vuilgraad.
 • Een scheut van 45 milliliter is voldoende voor een trommel van 4-5kg met een hoge vuilgraad.

Een dop van het wasmiddel van The Laundry Story bevat 30ml, ideaal!

Wasverzachter

Heb je weleens gehoord van ‘krokante handdoeken?’ Sommige mensen vinden het dus heerlijk als een handdoek aanvoelt als karton. Nou, not me! Hoe zachter hoe beter en daarom gebruik ik altijd wasverzachter. Wist je dat een wasverzachter de vezels van je kleding verzacht en hierdoor dus je was zachter en soepeler aanvoelt? Dat het de kans op statische kleding verminderd, je kleding er sneller van droogt en het er zelfs voor zorgt dat je kleding makkelijker te strijken is? Genoeg redenen, als je het mij vraagt, om lekker een scheut wasverzachter aan je was toe te voegen!

Nu weet ik dat wasverzachter niet altijd goed is voor je kleding. Zo kan het een beetje vettig aanvoelen en kan het de kleur van je kleding vaal maken. Dat is echter met de Eco Line wasverzachter niet het geval, aangezien deze 100% oppervlakte actieve stoffen van natuurlijke oorsprong bevat.

Let er wel op dat je wasverzachter altijd in het juiste bakje voor de wasverzachter doet. Je wasmachine voegt dan namelijk pas tijdens het spoelen, aan het einde van de wasbeurt, je wasverzachter toe. En wasverzachter rechtstreeks op kleding kan vlekken veroorzaken!

Wasparfum

Wasparfum gebruikt volgens mij niet iedereen maar ik echt altijd. Ik vind het zo heerlijk als in mijn was heerlijk ruikt op het moment dat ik het uit het wasmachine haal, ophang op het droogrek en zelfs nog lichtjes ruik als ik het aantrek. Natuurlijk ruikt wasmiddel en wasverzachter ook heerlijk maar wil je dit niveau een level omhoog krikken? Daar is een wasparfum voor bedoeld! Je kunt alle drie de producten combineren naar in principe is dit niet nodig. Als je een wasparfum gebruikt kun je de wasverzachter achterwege laten. Je voegt ongeveer 5 ml wasparfum toe per volle trommel en deze voeg je toe in het vakje van de wasverzachter.

De wasmiddelen van The Laundry Store zijn verkrijgbaar bij https://www.washok.nl/

Uiteraard heb ik een hele leuke kortingscode voor je! De kortingscode is Lindsey10 en geeft je 10% korting bij Washok!

Gebruik jij weleens een wasparfum?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: