fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Skin Regimen Ginger Cleansing Oil

Skin Regimen Ginger Cleansing Oil

Heb je weleens gehoord van het merk Skin Regimen? Eerlijk is eerlijk, ik niet. Het is voor mij een compleet nieuw merk! Super leuk want ik vind het natuurlijk super leuk om nieuwe merken en nieuwe producten uit te testen. Van het merk heb ik de Ginger Cleansing Oil uitgebreid getest. Een product dat een lifesaver belooft te zijn in de winterperiode. Ben jij benieuwd naar deze Skin Regimen Ginger Cleansing Oil? Lees dan met mij mee.

Skin Regimen Ginger Cleansing Oil

Oil-to-milk cleanser

Als ik één stap in mijn skincare routine serieus neem dan is het wel het reinigen van mijn huid. Iedere ochtend en avond besteed ik hier uitgebreid de tijd aan. Een juiste reiniger is hiervoor natuurlijk essentieel. Als blogger heb ik inmiddels heel wat verschillende cleansers geprobeerd maar er zit absoluut heel erg veel verschil tussen. Al een tijdje heb ik nu de Skin Regimen Ginger Cleansing Oil in gebruik om er zeker van te zijn dat ik een goede mening kan vormen.

Laten we eerst even kijken naar de verpakking. Want, laten we eerlijk wezen, die is echt beautiful. Je ziet meteen dat dit absoluut een luxe merk is en het ziet er super clean & classy uit. Stiekem ben ik echt een sucker voor mooie verpakkingen! De flacon zit in een rechthoekige, zwarte verpakking. Op deze verpakking zit een crème kleurig vak waarop de productnaam staat met hierbij ‘gentle oil-to-milk cleanser’ (in verschillende talen). De flacon zelf heeft precies dezelfde verpakking. Hij is alleen cilindervormig en het is een pompflacon. Briljant! Ik hou echt van gezichtsreinigers in een pompflacon. Ideaal te doseren en het meest hygiënisch. Pluspunten, als je het mij vraagt.

Deze Skin Regimen Ginger Cleansing Oil bestaat uit 96,2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hij bevat ontstekingsremmende gember, etherische olie en aanvullende voedende oliën zoals zoete amandel, jojoba en macadamia (rijk aan vetzuren). Het is een volle, zachte gezichtsolie met een oil-to-milk formule. Dit betekent dus dat het product begint als een olie maar, door de aanraking met water, veranderd in een milky structuur.

Skin Regimen Ginger Cleansing Oil

Gebruiksaanwijzing

  • Breng de cleanser aan op je hand
    • één pompje is voor mij voldoende
  • Masseer het product in op het gezicht
  • Maak je handen nat met lauwwarm water en ga door met het inmasseren van het product
    • Je zult merken dat de formule nu milky wordt
  • Spoel het product van je gezicht af met lauwwarm water
  • That’s it!

Cleansing Oil review

Tijdens het gebruik merk ik direct dat dit een hele volle en rijke gezichtsreiniger is. Hij voelt heel erg gevoed en luxe aan. De geur van gember zorgt voor een verkwikkend effect en daarom vind ik hem in de ochtend extreem fijn! Na gebruik voelt mijn huid heel goed gereinigd en gehydrateerd aan. Soms heb je weleens, na het gebruik van een cleanser, een enorme behoefte aan een crème. Dat je huid trekkerig en droog voelt. Dat is met deze cleanser absoluut niet het geval. Uiteraard smeer ik hierna wel netjes met een crème maar het gevoel, dat je huid al gevoed en gehydrateerd aanvoelt na het gebruik van een cleanser, is echt heerlijk. Ben ik fan? Oh jazeker! Ik gebruik hem inmiddels al een tijdje met heel veel plezier iedere ochtend en avond!

Deze Skin Regimen Ginger Cleansing Oil bevat 150ml., kost € 42,- en is te koop via www.comfortzoneskin.nl

Reinig jij je gezicht altijd uitgebreid?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: