fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Een mooie kattenbak

Een mooie kattenbak

Eerlijk is eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst een mooie kattenbak gezien? Precies! Het antwoord daarop is hoogstwaarschijnlijk dat je überhaupt nog nooit een mooie kattenbak hebt gezien. I feel you! Zo’n ding is meestal een doorn in het oog en zet je alles behalve graag in het zicht. PETLUX brengt hier verandering in. Zij maken producten die er wel mooi uit zien en waar je trots op bent dat het in huis staat. In dit artikel laat ik je heel graag een mooie kattenbak van PETLUX zien. Lees je mee?

Design kattenbak van PETLUX

Niet iedereen heeft bijvoorbeeld een garage of bijkeuken om de kattenbak neer te zetten. Is jouw enige optie echt in de woonkamer of in de keuken? Dan wil je natuurlijk wel graag dat de kattenbak mooi staat in het interieur. Niets is zo erg om tegen een foeilelijke kattenbak aan te moeten kijken. Een design kattenbak klinkt dan al een stuk beter, vind je niet?

Deze kattenbak is verkrijgbaar in vijf kleuren, namelijk:

  • Groen
  • Wit
  • Roze
  • Mint
  • Blauw

Hij weegt 5 kilo en heeft 60x38x45cm qua afmetingen.

Om heel eerlijk te zijn sprak het design mij echt direct aan. Ik dacht echt meteen: ‘wow! Dit is nou eens een echte, toffe kattenbak!’ Ik heb nog een tijdje getwijfeld over de kleuren omdat ik ze stiekem allemaal heel erg mooi vind maar ben uiteindelijk toch gegaan voor wit. Dit is het meest neutraal, staat het beste in de kamer waar hij komt te staan en daarnaast vond ik de witte bak in combinatie met de houten pootjes gewoon heel erg mooi.

Moderne kattenbak

Bij een ‘normale’ kattenbak kun je de bovenkant van de bak aftillen maar dat is bij deze design kattenbak van PETLUX niet het geval. Deze kattenbak kun je aan de voorzijde, middels magneten, openklappen. In de kattenbak zit namelijk een binnenbak die eigenlijk werkt als een soort lade. Als je je kattenbak wilt verschonen, wilt legen of schoonmaken hoef je dus niet met de hele kattenbak te sjouwen. Je hoeft alleen de binnenbak eruit te schuiven. Ideaal! In de uitklapbare wand zitten twee handige opbergmodules voor afvalzakjes en de kattenbakschep.

De kat gaat dus links via de opening de bak in en moet eigenlijk direct naar rechts. Hier heeft hij ruimte voldoende om zijn/haar behoeftes te doen. Het handige is dat hij naar binnen en naar buiten gaat via een rooster. Dit is een soort plateau aan de binnenkant die ervoor zorgt dat, wanneer jouw kat van het toilet afkomt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Weer zoiets waar echt goed over na is gedacht.

Je hoort het al, ik ben echt heel erg blij met deze kattenbak. Het is een mooie kattenbak en daarnaast is hij ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Zowel voor mij als voor Sjakie, onze kat. Sjakie was overigens heel snel gewend aan zijn nieuwe kattenbak en had het nieuwe systeem na 1 bezoekje al helemaal door. Niet alleen ik maar ook Sjakie is dus erg blij met deze Design kattenbak van PETLUX.

Je koopt deze kattenbak voor € 132,50 bij PETLUX.

  • met de code Lindsey25 krijg je nu 25% korting bij PETLUX. (geldig tot 27 maart 2022)
  • Ze hebben ook andere producten in het assortiment, zoals een mooie voerbak en kattenmand.

Wat vind jij van deze kattenbak? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: