fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Koperen koekenpan van Olav

Koperen koekenpan van Olav

Mijn vriend en ik wonen inmiddels alweer 5 jaar samen. Woow, time flies, het is echt zo! Destijds kwam, qua financiën, natuurlijk alles tegelijk. Van een uitzet tot een hele verbouwing en van interieur naar accessoires, alles moest worden gekocht. Voor servies, keukengerei en pannen spaarde ik zegels zodat we deze voor een leuk prijsje konden fixen. Waarschijnlijk half Nederland met mij. Maar, we zijn een tijdje verder en de pannen beginnen op te raken. Vooral de koekenpan was echt aan vervanging toe. Ik ontving een Koperen koekenpan van Olav en daar vertel ik je graag meer over. Lees je mee?

Koperen koekenpan van Olav

Van mijn moeder en schoonmoeder heb ik inmiddels begrepen dat de ene pan de andere niet is. Het kopen van de eerste, de beste goedkope pan is vaak een miskoop. Daarnaast is een goede pannenset echt een top investering aangezien je er dan gewoon echt heel lang mee kan doen. Mijn huidige pannenset is nu, na 5 jaar, dus echt al aan vervanging toe en dat vind ik vrij snel. Ik wil nu deze pannenset beetje bij beetje gaan vervangen voor goede pannen. Om te beginnen met de koperen koekenpan van Olav.

Even wat leuke achtergrondinformatie. De Olav koekenpan is ontworpen in New York en getest in Duitsland. De pan won in 2021 de ‘German Design Award’.

Olav – topkwaliteit kookgerei dat zowel betaalbaar als duurzaam is.

Olav koekenpan

Olav koekenpan

Laten we even eerlijk zijn, deze pan ziet er echt fantastisch uit. Ik vind het design echt prachtig. Hij bestaat uit 5 lagen met een dikke koperen kern. Dit kun je wel merken want deze pan is echt opvallend zwaar! Door de dunne buitenlagen van roestvrij staal is deze koekenpan geschikt voor alle soorten fornuizen (incl. inductie), vaatwasmachine- en ovenbestendig.

Olav koekenpan

Mijn vorige koekenpan had geen deksel en dat heeft deze koperen koekenpan van Olav wel. Super fijn is dat eigenlijk! Je kunt dan makkelijk het vuur nog even wat lager zetten en het gerecht mooi op temperatuur houden door de deksel op de pan te doen. Inmiddels heb ik al meerdere gerechten gemaakt met mijn nieuwe koekenpan en overheerlijke biefstuk gebakken. De pan is echt heel goed gecoat en brand hierdoor totaal niet aan. Je hebt weinig tot geen olie nodig en zelfs de gevoeligste ingrediënten branden niet aan. Briljant!

Deze koekenpan van Olav is verkrijgbaar in vier verschillende opties, namelijk:

  • 20 cm. met steel
  • 26 cm. met steel
  • 30 cm. met steel
  • 30 cm. zonder steel

Ik ben gegaan voor de 26cm. met steel. Stiekem wil ik nu ook heel erg graag de 20cm. met steel en de 30 cm. zonder steel. Daarnaast ben ik ook heel erg nieuwsgierig naar de kookpannen. Ik ben nu van plan om, stap voor stap, mijn huidige pannen te gaan vervangen voor de pannen van Olav. Want, dit is oprecht, ik ben mega tevreden over deze pan en echt onder de indruk!

Deze Olav Koekenpan kost € 169,- 

Heb jij een goede koekenpan in huis? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 17 maart 2022 / 08:45

    Mooi pan! Ben zelf ook nog op zoek naar een nieuwe!