fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Nieuwe collectie van YAYA

Heb jij weleens gehoord van het merk YAYA? Ik ken het merk door de prachtige winkel die ze hebben in hartje Breda. Het is een prachtig merk met kledingitems gemaakt van een prachtige kwaliteit. Ik heb drie items ontvangen uit de nieuwe collectie van YAYA en deze gecombineerd in één look. Ben jij benieuwd naar het merk en naar mijn outfit? Lees gezellig met mij mee.

YAYA the brand

YAYA zegt: “Onze nieuwe collectie weerspiegelt de eenvoud van vorm en comfort door het gebruik van zachte en jersey materialen. In combinatie met de behoefte voor het behoud van expressie en creativiteit vertaald in space dye kleureffecten en zichtbare buitennaden.”

De kleuren die je in de collectie terug ziet zijn kleuren zoals white sand, beige melange en egret off white. Dit klinkt toch fantastisch? Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op dit soort tinten. In mijn kast zie je deze kleuren heel vaak terugkomen en heb ik zwart bijna helemaal verbannen. Niet gek dus dat deze nieuwe collectie van YAYA mij direct enorm aansprak.

Kledingitems van YAYA

Het lange vest dat ik draag is uitgevoerd in de kleur beige melange. Het is een lang, open vest met steekzakken, lange mouwen en afhangende schoudernaad. Hij is gemaakt van 58% katoen en 42% viscose en voelt hierdoor echt ontzettend soepel en zacht aan.

  • Dit beige, lange vest kost € 109,95

Onder het lange vest draag ik een kort vest met een v-hals. Deze heeft een pointelle steek en ruches aan de mouwen. Het vestje is verkrijgbaar in beige maar ik ben gegaan voor de kleur Adobe Rose Pink Melange. Een mooie oudroze kleur die perfect matcht met beige. Hij heeft een casual feeling door de afhangende schoudernaad.

  • Dit oudroze vest kost € 99,95

De jeans die ik draag is de ‘rechte denim met hoge taille – sesame sand’. Een hele mooie beige spijkerbroek die stopt net boven de enkels. Hierdoor is hij mega leuk in combinatie met een par sneakers. Ik gok dat ik deze denim heel veel ga dragen dit jaar in voornamelijk de lente en zomer! Ik heb al allerlei lookjes in mijn hoofd en ben er echt zo blij mee!

  • Deze beige denim kost € 79,95

Ik combineer dit lookje met een witte, cowboy riem van Loavies en mijn witte sneakers van Nike.

Wat vind jij van mijn outfit? En van de nieuwe collectie van YAYA?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: